Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα – Καμία ψήφος χαμένη!

Ήταν πέρυσι στο Σύνταγμα, μια νύχτα χειμωνιάτικη, κρύα, είχαμε συγκέντρωση κατά της παράνομης φυλάκισης του Αρχηγού μας και των κ. Χ. Παππά και Ι. Λαγού. Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα. Η καρδιά μας όμως σφιγμένη, είχαμε χάσει σε δολοφονική εκτέλεση, πρόσφατα,τα αδέλφια μας και είμαστε όλοι υπό δίωξη και παρακολούθηση. Ο σύζυγός μου, από το τέλος Απριλίου 2013 είχε παράνομα απολυθεί, γιατί τόλμησε να έχει κλειστή στο γραφείο του την εφημερίδα μας. Ζούσαμε δύσκολες ώρες. Από τα μεγάφωνα, εκείνη την ημέρα ακούγονταν το χαρακτηριστικό τραγούδι που σε ξεσηκώνει: Πότε θα κάνει ξαστεριά; Αμέσως χιλιάδες συναγωνιστές παίρναμε θάρρος και δύναμη. Δεν μας πείραζε το κρύο, ούτε οι περίεργοι που προφανώς μας κατέγραφαν, αφού κρατούσαμε πανό. Δύσκολες μα και συμβολικές ώρες αντίστασης που κάθε ελεύθερος άνθρωπος θέλει να ζήσει. Δίναμε ειρηνικά και έντιμα ένα μήνυμα αντίστασης στην αδικία και μια μάχη άνιση ενάντια σε ένα σύστημα που μας πολεμούσε και που στην πορεία μας πολέμησε σκληρά και ανίερα. Η Πίστη όμως στο Θεό και στις Αρχές της Ιδεολογίας μας, η Πίστη στα ιδανικά που μας μεγάλωσαν οι οικογένειές μας και ακολουθούμε πιστά εμείς- οι τελευταίοι πιστοί- μας κράτησε όρθιους, απροσκύνητους, μαχητές της ζωής, ακόμη και όταν μείναμε χωρίς ρεύμα, όταν κινδυνεύσαμε να χάσουμε το σπίτι μας, όταν δεν είχαμε να βάλουμε στην κατσαρόλα παρά μόνο όσπρια και ζυμαρικά. Πίστη ακλόνητη που με κάθε δυσκολία γινόταν και πιο δυνατή. Το σύστημα όμως δύσκολα πολεμιέται και ανθρώπους απροσκύνητους τους κυνηγάει μέχρι να γονατίσουν.  Φυλακίστηκε σχεδόν η μισή Κ.Ο τέθηκε σε κατ οίκον περιορισμό η κ. Ζαρούλια, απαγορεύτηκε σε βουλευτές μας να παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις και σχεδόν όλα τα κανάλια εξύβριζαν το 10% μέχρι τότε του ελληνικού λαού. Ξανά διώξεις, απόπειρες πισώπλατες σε χρυσαυγίτες, ενέδρες και οι γνωστές απειλές. Όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Όμως ήρθε η ώρα, της ανατροπής. Η ώρα της απονομής της Δικαιοσύνης. Προφητικά ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πει πως πρέπει να συνηθίζουν κάποιοι την φυλακή. Η Χρυσή Αυγή θα γράψει τις επόμενες λαμπρές σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Όλοι στις επάλξεις μέχρι την τελική νίκη.

Α. Γ.-Α.

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά

Για σου Στάθη. Εάν δεν κάνω λάθος εσένα μεταξύ των “τριών” βουλευτών της Χρυσής Αυγής εννοούσε ο Σαμαράς στο ηχητικό που αποκαλύφθηκε στις 10/12/14, αναφερόμενος στους “επόμενους τρεις”. Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία Στάθη: Γιατί ψήφισες τον υποψήφιο της συγκυβέρνησης Δήμα για πρόεδρο δημοκρατίας; Δύο λογικά τινά υπάρχουν:

α) Ψήφισες τον συμπατριώτη σου Δήμα επειδή δεν άντεξες να παραμείνεις περισσότερο καιρό φυλακισμένος στην φυλακή Ναυπλίου, ενώ είχες ήδη εκτίσει την προφυλάκιση 11 μηνών. Συστρατεύτηκες με τον δήμιό σου Σαμαρά επειδή δεν άντεξες να μείνεις ακόμη 7 μήνες μακριά από την οικογένειά σου, οπότε δείλιασες ανταλάσσοντας την αξιοπρέπειά σου με την ελευθερία σου.

β) Ψήφισες τον Δήμα επειδή χρηματίστηκες από τον Σαμαρά και το παρακράτος του, που αφειδώς χρηματίζει βουλευτές εν όψει των προεδρικών εκλογών, με προεξέχουσα την περίπτωση Χαϊκάλη. Στην περίπτωση αυτή όμως Στάθη δεν έχασες μόνο την αξιοπρέπειά σου αφού την εκποίησες για “τριάκοντα αργύρια”. Συμπεραίνω και κάτι ακόμα Στάθη: Πρέπει σίγουρα να “φτιάχτηκες” από την βαρβατίλα και την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού, αφού ευθύς αμέσως επίσπευσες την διαπραγμάτευση και την οριστική σου απόφαση. Δηλαδή να προδώσεις την πρώην παράταξή σου ενώ είχε ρητά εναντιωθεί στην παράταση της χουντικής συγκυβέρνησης, που τόσο άδικα ταλαιπωρεί τον ελληνικό λαό αλλά και τους πρώην συναγωνιστές σου.

Νίκος Β

ΑΥΤΟΙ EΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ: Περήφανο «ΟΧΙ» των Συναγωνιστών μας μέσα στη Βουλή – Φωτορεπορτάζ

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης σημασίας από τους “οικονομικούς παράγοντες” και τα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο “αμερικάνικο fund” ΚΚR. Τυπικά το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο fund KKR.  Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia, goodys,flocafe, everest, νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους. Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο “αμερικάνικο Fund KKR. Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την…..αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας. Πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει όλη τη.. ροή των αποτελεσμάτων και τα… διαχειρίζεται αναλόγως!!! Αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την Singular. Το επενδυτικό fund εξ’ Αμερικής έχει…. ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι εβραίοι και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων. Η Singular λοιπόν περνά στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής που έχει πολλάκις ζητήσει με’ επιτάσεως τη φυλάκιση και την ολική δίωξη της Χρυσής Αυγής με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν έχουν διστάσει με ποικίλους τρόπους να εκφράσουν τη δυσφορία τους που ακόμη δεν έχει τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αν και το έχουν απαιτήσει, ενώ δηλώνουν ότι είναι αυτοί που ελέγχουν το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο που εκτελεί τις διαταγές τους, κάνοντας και τις απαραίτητες υποκλίσεις. Παρακάτω παραθέτουμε για τους δύσπιστους τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας. Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους – κλειδιά που το δημιούργησαν και το έστησαν:

1ος: Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι….Εβραίος έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ιουδαϊσμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

2ος: Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής – Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3ος: Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν “έργο” στις διάφορες κοινότητες.

Από τα παραπάνω τίθεται το εξής ερώτημα: Αυτή η εν κρυπτώ συμφωνία, που ποτέ δεν έμαθε ο ελληνικός λαός, που φέρνει εβραϊκό καθεστώς ιδιοκτησίας στην εταιρεία που έχει τον έλεγχο και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων των εκλογών, με δεδομένο το μένος και το μίσος που έχει για το πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, λέτε να επηρεάσει και το αποτέλεσμα των εκλογών;

Για να διασφαλιστεί ότι τίποτε τέτοιο δε θα συμβεί οφείλουμε να πράξουμε το καθήκον μας και να είμαστε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι καθώς από τα γεγονότα απορρέει το συμπέρασμα ότι ο “εχθρός” αποφάσισε να πάρει πάνω του όλο το βάρος της δίωξης της Χρυσής Αυγής, αφού είναι ορατός ο μεγαλύτερος τρόμος του διεθνούς Σιωνισμού. Η απαλλαγή των Εθνών από τα δεσμά του εκφυλισμού και του διεθνισμού, με μπροστάρη σε αυτή τη μάχη τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της.

Τ.Α.

Απολείπειν ο Θεός Aντώνιον – Η Χρυσή Αυγή διέλυσε τη Χούντα Σαμαρά!

Με αφορμή την πτώση της χούντας Σαμαρά -Βενιζέλου και την πορεία μας προς εθνικές εκλογές, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια στους αλύγιστους,ακλόνητους, άμεμπτους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που με ολόκληρη την στάση και συμπεριφορά τους συνέβαλαν τα μάλλα για το γκρέμισμα της χούντας. Το πεδίο της μάχης πλέον μεταφέρεται στις εθνικές εκλογές όπου το λόγο πλέον έχουμε εμείς ο λαός. Ο καθένας από το μετερίζι του θα πρέπει να συνεισφέρει ότι μπορεί για να γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή.

Α.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-30-dekembriou-2014#ixzz3NMcLVI8y

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.