Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά

Δεκάδες υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας, στη Χαλκίδα, την Κυριακή, για να ενημερωθούν από τον ευρωβουλευτή του Κινήματος, στρατηγό Γ. Επιτήδειο, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με παραστατικό λόγο ο συναγωνιστής Επιτήδειος ενημέρωσε για τις ενέργειες των ευρωβουλευτών μας τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο και στην ομογένεια. Πληροφορηθήκαμε για την -ανύπαρκτη ως προδοτική- στάση των ευρωβουλευτών των άλλων κομμάτων της χώρας σε, σημαντικές για τα εθνικά μας θέματα, επιτροπές και ολομέλειες. Επίσης, για την αυξανόμενη προοδευτικά στήριξη εθνικιστών -και όχι μόνο- ευρωβουλευτών άλλων χωρών στο θέμα των παράνομων πολιτικών διώξεων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Παρουσιάστηκε η στρατηγική του Κινήματος στο εξωτερικό, αλλά και η βεβαιότητα της αναπόφευκτης τελικής νίκης των Εθνικιστών έναντι των αντεθνικών οικονομικών δυναστών του δυτικού κόσμου. Κλείνοντας, ο στρατηγός απηύθηνε κάλεσμα αδιάκοπου αγώνα, με δραστηριοποίηση όλων εν όψει των εκλογών, που θα οδηγήσουν την Χρυσή Αυγή στην τρίτη (τουλάχιστον) θέση και στην απελευθέρωσης των παράνομα και άδικα εγκλείστων συναγωνιστών και του Αρχηγού μας.Στη συνέχεια, η γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας, Α.Μπάρου, ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και κάλεσε άπαντες σε ετοιμότητα για συνεχόμενες δράσεις τις προσεχείς εβδομάδες, που θα είναι μία προεκλογική περίοδος χωρίς τη συνδρομή του βουλευτή Ευβοίας, συναγωνιστή Νίκου Μίχου, αφού η χούντα Σαμαρά φρόντισε να έχουν ελευθερία λόγου και κίνησης μόνο 4 από τους 16 εκλεγμένους βουλευτές του Κινήματος. Για το Αίμα των Συντρόφων μας, για την Λευτεριά του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Με πολύ μεγάλη αποδοχή από τους συντοπίτες μας πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη πολιτική δράση από τον Πυρήνα Ζακύνθου, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Νίκο Λεμοντζή, υπεύθυνο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων του Κινήματος και εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο. Οι συναγωνιστές μοίρασαν την εφημερίδα του Κινήματος και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής καθώς και με τις αποδείξεις για την άθλια πολιτική σκευωρία που έστησε η απελθούσα πλέον χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου στα χωριά Ρόιδο, Μουζάκι, Λιθακιά, σπάζοντας την συνωμοσία της σιωπής.

Αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας, τα οποία προέκυψαν από την φορομπηχτική πολιτική των μνημονίων. Ο κόσμος μας ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις επερχόμενες εκλογές και δήλωσε πως γνωρίζει πολύ καλά τις πλεκτάνες που έστησε το σύστημα εναντίον μας και πως με την ψήφο του και τη στήριξη στους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα τιμωρήσει τους ιθύνοντες της μνημονιακής ανθελληνικής χούντας, η οποία αποτελεί πλέον παρελθόν για τον τόπο, χάρη στις ψήφους των υπερήφανων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Κεφαλονιά: Την Τρίτη 30/12/2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας, μέσα σε κλίμα αγωνιστικού ενθουσιασμού αλλά και βαθιάς περισυλλογής για τα δεινά που επιφυλάσσουν κάποιοι για την πατρίδα μας, η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Ανταποκρινόμενοι στο αγωνιστικό προσκλητήριο του Αρχηγού μας, Νικoλάου Μιχαλολιάκου, οι Κεφαλλήνες, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις περιστάσεις και την Πατρίδα, δηλώνουμε «Άπαντες Παρόντες, Ζήτω η Νίκη». Καλή χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά | Χρυσή Αυγή

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.