Σαμαροβενιζελικός μέχρι το τέλος ο Παπούλιας

Αμετανόητος φιλοκυβερνητικός, ακόμη και στο τελευταίο πτωτοχρονιάτικο μήνυμά του, φάνηκε ο απερχόμενος ΠτΔ, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος με τα λεγόμενά του ουσιαστικά στάθηκε αλληλέγγυος με την κινδυνολογία και την επένδυση στον φόβο που κάνει ο Σαμαράς και η παρεούλα του. Γιατί, τι άλλο να υποθέσει κανείς, όταν ο Παπούλιας μιλάει για «κατάσταση αβεβαιότητας», πέρα από το ότι ενισχύει τα σενάρια καταστροφής που ύπουλα διαδίδει η κυβέρνηση;

Μιλώντας περισσότερο ως εκπρόσωπος τύπου της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και ελάχιστα ως ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας, που πρέπει να ενώνει όλους τους Έλληνες, ο Παπούλιας είπε ότι «σημαντικές αποφάσεις θα ληφθούν ειδικά για το ελληνικό ζήτημα. Η παρουσία της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μια αδιαπραγμάτευτη επιλογή, με λαϊκή αποδοχή και ευρύτατη διακομματική υποστήριξη. Οφείλουμε, όμως, να τη διαφυλάξουμε» επεσήμανε ο Παπούλιας και πρόσθεσε ότι είμαστε «ακόμη σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, επειδή υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες στη διαπραγμάτευση».

Μια ανακοίνωση της Ν.Δ. ή του ΠΑΣΟΚ θα ήταν αναμφισβήτητα ταυτόσημη με τα λεγόμενα του Παπούλια, ο οποίος θα μείνει στην Ιστορία ως ο επικυρωτής, δίχως την παραμικρή διαφωνία, όλων των αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων του Μνημονίου, επισκιάζοντας όλες τις προηγούμενες «επιδόσεις», όπως ότι ήταν ο υπουργός που υπέγραψε την άρση της εμπόλεμης κατάστασης με την Αλβανία, ο δανειστής του Ανδρέα Παπανδρέου και ο συνκολυμβητής της Δήμητρας Λιάνη και της Έλλης Στάη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: Σαμαροβενιζελικός μέχρι το τέλος ο Παπούλιας | Χρυσή Αυγή

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Σαμαροβενιζελικός μέχρι το τέλος ο Παπούλιας

 1. Και εγω εαν ήμουν στη θέση του ……………………………….
  με τέτοιο μισθό !

  μάλλον Σαμαρβενιζελυκός θα ήμουν

  Αιδώς δ’ ουκ αγαθή κεχρημένω ανδρί παρείναι

  Όμηρος, 800-750 π.Χ., Ποιητής ‐ Οδλυσσεια ρ’ 347

  η ντροπή δεν ταιριάζει σε αυτόν που τον δέρνει η ανάγκη