Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς: “Αισθάνεται” στατιστικά λάθη στις στημένες δημοσκοπήσεις του Σταμάτη

Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς: “Αισθάνεται” στατιστικά λάθη στις στημένες δημοσκοπήσεις του Σταμάτη

Το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα πολιτικό πρόσωπο για να παραμείνει στην εξουσία θα ήταν ένα τίποτα σε σύγκριση με την περίπτωση Σαμαρά, για την οποία κάθε απόπειρα ερμηνείας λόγων και πράξεων του οδηγεί στο απόλυτο αδιέξοδο και τον παραλογισμό. Ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος σχεδόν παρακαλώντας επαναλάμβανε πόσο πολύ απεύχεται ο ελληνικός λαός τη διενέργεια πρόωρων εκλογών γιατί έτσι θα θυσιαστεί η “σταθερότητα” και η “ανάπτυξη” που τόσο απλόχερα του προσφέρει με τα μνημόνια κι αφού τελικά κατάλαβε με διαφορά φάσης ότι οδηγούμαστε στο εφιαλτικό γι’ αυτόν σενάριο της κάλπης επειδή ο κομματικός υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέστρεψε στο πουθενά απ’  όπου και ήρθε, τώρα ανασκευάζει τη ρητορική του και μας πείθει ότι η ΝΔ θα είναι ο νικητής της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Βέβαια ο Σαμαράς έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα κι αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε: έχει διαμορφώσει τις συνθήκες του προεκλογικού αγώνα με τέτοιο τρόπο που στην ουσία παίζει μόνος του σε ένα εξ αρχής στημένο παιχνίδι. Παραχωρεί στημένες συνεντεύξεις στις οποίες αποτυγχάνει να πείσει μέχρι και το κομματικό του επιτελείο για την ορθότητα των κατά κανόνα εκβιαστικών του προτάσεων ενώ προκαλεί γέλιο (ή και οίκτο) στο πανελλήνιο με την γλώσσα του σώματος που είναι, πράγματι, αποκαλυπτική της ψυχολογικής του κατάστασης.

Ενίοτε ο Σαμαράς απαντά σε ερωτήσεις που του απευθύνουν αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης δημοσιογράφοι, όπως είδαμε να συμβαίνει πρόσφατα στο Μαξίμου, εξερχόμενος του οποίου ο Σαμαράς “τυχαία” πέφτει πάνω σε μια φωνή που ακούγεται από το υπερπέραν να τον ρωτά εάν άκουσε τις δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση του πρωθυπουργού που παραδέχεται ανοιχτά ότι την… “έχει ακούσει” (λογικό με τόσα φάρμακα).

[youtube=http://youtu.be/SP_EMcbCuQw]

Την ίδια στιγμή ο Σαμαράς έχει εξασφαλίσει την παράταση της πολιτικής δίωξης εις βάρος των πολιτικών του αντιπάλων, αυτών της Χρυσής Αυγής που αποτελούν τον μοναδικό του φόβο επειδή χάνει ψήφους κι έτσι, ουσιαστικά οδηγούμαστε σε εκλογές με πολιτικούς κρατούμενους οι οποίοι θα είναι παντελώς αποκλεισμένοι από κάθε δημόσιο διάλογο, κάτι που είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό.

Και τέλος, μη έχοντας από που να πιαστεί ο καταρρέων πρωθυπουργός, παραγγέλνει δημοσκοπήσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του και μετά τις σχολιάζει κάνοντας κριτική στους δημοσκόπους επειδή αυτοί δεν συνυπολογίζουν στις μετρήσεις τους τα στατιστικά λάθη με τη βοήθεια των οποίων πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ! Και ακολούθως προσαρμόζει την πολιτική του πάνω στα πλαστά δεδομένα παριστάνοντας τον αδικημένο, αλλά, πάραυτα, διατηρεί την πίστη ότι το κόμμα του θα ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και πως στο τέλος οι σκευωροί και τα συμφέροντα που χτυπούν την ΝΔ θα ηττηθούν στις 25 Ιανουαρίου.

Είναι τουλάχιστον γραφικός ο Σαμαράς και το επιτελείο του που έχει το θράσος να μιλάει για δημοσκοπήσεις, για συμφέροντα και σκευωρούς, όταν όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει το πόσο χωμένος ως το κεφάλι είναι στο βούρκο της διαφθοράς και τι ρόλο διαδραμάτισε στην μεγαλύτερη σκευωρία της σύγχρονης Ελλάδας, με την παράνομη προφυλάκιση πολιτικών του αντιπάλων.

[youtube=http://youtu.be/U6e0u7zVX2M]

Εάν βολεύεται να πιστεύει τα ψέματα του Σταμάτη και να προεξοφλεί το αποτέλεσμα της κάλπης επικαλούμενος την διαίσθηση του αυτό είναι προσωπική του υπόθεση, αλλά ας γνωρίζει πως σε 22 ημέρες από σήμερα θα πάρει την πρέπουσα απάντηση από τον ελληνικό λαό που θα αναζωπυρώσει τον μεγαλύτερο του εφιάλτη, την υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής και την ανάδειξη της σε απόλυτο νικητή, τη Χρυσή Αυγή που έχει καταφέρει να επιβιώσει από τα βρόμικα χτυπήματα της μνημονιακής χούντας.

Και τότε πράγματι θα “αισθανθεί” το πόσο μικρός και λίγος είναι ο δικτάτορας Σαμαράς να τα βάλει με ένα Κίνημα που δεν μπορεί να εξαγοράσει, να εκβιάσει ή να φιμώσει, ακόμα κι αν το φυλακίσει με παράνομες μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς: “Αισθάνεται” στατιστικά λάθη στις στημένες δημοσκοπήσεις του Σταμάτη | Χρυσή Αυγή

Comments Off on Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς: “Αισθάνεται” στατιστικά λάθη στις στημένες δημοσκοπήσεις του Σταμάτη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.