Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ο Σαμαράς στέρησε σε εμάς τους 100.000 ψηφοφόρους το δικαίωμα του εκλέγειν. Στο μέλλον θα ζούμε σε μια χώρα που δεν άφησε την άποψή μας να ακουστεί μέσα από τον θεμελιωδέστερο θεσμό της δημοκρατίας που είναι οι εκλογές. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τον λόγο που τον ώθησε στο να πάρει αυτή την απόφαση. Δεν νομίζω πως κάποιος 18άρης θα ψήφιζε τον αντιδημοκρατικό αυτό πρωθυπουργό. Έτσι στέρησε πολλές ψήφους από την Χρυσή Αυγή και από εμάς τον αγώνα μας. Δυστυχώς ψήφους δεν θα έπαιρνε μόνο η Χρυσή Αυγή καθώς τα σχολεία έχουν καταληφθεί από κνίτες που προσπαθούν να στρέψουν τους νέους στην αλητεία και στην αμάθεια. Μόνο εμείς οι χρυσαυγίτες μπορούμε να σώσουμε τη νεολαία από την αριστερή τρομοκρατία που ευθύνεται για τη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου και να σταματήσουμε την ατέρμονη καταστροφή της Ελλάδας. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα πρέπει να κάνουμε όλα τα κανάλια της διαπλοκής να μιλάνε για τον θρίαμβο των παιδιών με τις μαύρες μπλούζες και τα αρχαιοελληνικά γράμματα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Υπομονή μέχρι την ανατολή της χρυσής αυγής του Ελληνισμού.

Ζήτω η ΕΛΛΑΣ!
Μ.Ν ΛΑΜΙΑ

Προεκλογικό μήνυμα Χρυσής Αυγής

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι οι πολιτικοί μας φωνάζουν ότι ζούμε σε «δημοκρατία». Βρισκόμαστε δηλαδή κάτω από ένα «δημοκρατικό» καθεστώς. Και σύμφωνα με αυτό, είμαστε απολύτως ελεύθεροι να συμφωνούμε με όλα όσα κάνουν και λένε οι κυβερνώντες και όχι μόνον. Και στην καθημερινή ζωή μας, τα απολαμβάνουμε όλα, ήτοι, λίγη ξενοκρατία, περισσότερη αφραγκία, φούλ κατάθλιψη, πρωτογενές πλεόνασμα, πρωτογενείς αρρώστιες που μεταφέρουν οι λάθρο, λιγότερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, λιγότερη σύνταξη, περισσότερο φόβο για το αύριο κλπ κλπ. Και δόξα τω Θεώ.

Σ.Μ.

Σκάει από στιγμή σε στιγμή… Δημοσκόπηση – ουρακοτάγκος με εντολή Σαμαρά!

Οι γιορτές τελειώνουν και ξεκινάει ο σύντομος αλλά δύσκολος προεκλογικός αγώνας. Αγωνιζόμαστε για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της ελευθερίας και της δημοκρατίας στη χώρα μας. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατέρρευσε υπό το βάρος των αμαρτιών της και της υποταγής της στα κελεύσματα των τοκογλύφων της Ευρώπης. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ μας, να τους πούμε ότι δεν δεχόμαστε να γίνουμε ο χυλός που ονειρεύονται να γίνουμε οι διάφοροι τοκογλύφοι στην Ευρώπη με αντάλλαγμα ψίχουλα που θα μας επιτρέπουν να φυτοζωούμε. Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2015 να επιτρέπουμε να αποκαλείται δημοκρατικό το πολίτευμα σε μια χώρα που έχει πολιτικούς κρατούμενους αυτούς που έβαλαν το στήθος τους μπροστά και αρνήθηκαν για την Ελλάδα τη μοίρα που κάποιοι της επεφύλαξαν. Δεν είναι δυνατόν σε καιρούς μνημονίων, την ώρα που στενάζει ο Ελληνικός λαός από τη λιτότητα να μην αγγίζεται η λίστα Λαγκάρντ, να μην πληρώνουν όσοι χρηματοδοτούν τη κυβέρνηση ενώ παράλληλα χρωστάνε και να ζητούν να συνεχίσουν να ζουν όπως ζούσαν χωρίς κανένα έλεγχο. Ο έλεγχος και αδυσώπητη κριτική στους νεοταξίτες της κυβέρνησης ασκείται μόνο από τους Έλληνες Εθνικιστές που κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν. Επειδή εκείνο που διαβλέπουμε είναι η μετά από 65 χρόνια έτη από τη λήξη του πολέμου άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μια άνοδος που η ίδια η κυβέρνηση προκάλεσε με τη συμπεριφορά της ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για μια εθνική αντιπολίτευση που θα μας προστατεύσει όλους. Η ώρα της Χρυσής Αυγής στην αξιωματική αντιπολίτευση έφτασε. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κατερίνα 

Διαβάστε περισσότερα: Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 | Χρυσή Αυγή

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.