ΕΚΤΑΚΤΟ: H Rass άνοιξε το συρτάρι του Αντωνάκη με τα… φάρμακα – Προσοχή στις παρενέργειες, παιδιά

ΕΚΤΑΚΤΟ: H Rass άνοιξε το συρτάρι του Αντωνάκη με τα... φάρμακα - Προσοχή στις παρενέργειες, παιδιά

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για την Rass – Rass – Antonis Samarass είναι ότι πρόκειται για μία εταιρεία που ξεκάθαρα λειτουργεί με κομματικά και αντεπιστημονικά κριτήρια, όντας ο κορυφαίος περίγελος των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Μία τέτοια εταιρεία δεν θα μπορούσε να εργάζεται πουθενά αλλού από την ρυπαροφυλλάδα «Ελεύθερος Τύπος» και φυσικά έχει κάθε έννομο συμφέρον να «θάβει» την Χρυσή Αυγή, δεδομένου του σε ποιες λίστες βρίσκεται η εργοδοσία της.

Θυμίζουμε:

Η εφημερίδα έκλεισε τον Ιούνιο του 2009  και τον Σεπτέμβριο ανακοινώνεται η νέα ιδιοκτησία. Ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδος έκτοτε είναι ο κ. Αλέξης Σκαναβής και ο Δημήτρης Μπενέκος. Εν τέλει ο Μπενέκος κατέληξε στον «Επενδυτή» και έκτοτε αποκλειστικός εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου» είναι ο Σκαναβής.

Ο εν λόγω έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής με αυξημένες αρμοδιότητες του Mega Channel μέχρι το 1996, οπότε και μετακινήθηκε στον τον Όμιλο Μπόμπολα. Αργότερα εργάστηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα.

Επιπροσθέτως όλων των παραπάνω το όνομα του εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» και «δεξιού χεριού της οικογένειας Μπόμπολα» περιλαμβάνεται στην Λίστα Λαγκάρντ και είναι προφανώς ένα από τα ονόματα που δεν έχει ελεγχθεί «με εντολή Σαμαρά».

Πάμε τώρα να δούμε ένα μίνι «βιογραφικό» της εν λόγω εταιρείας. Η συγκεκριμένη εταιρεία έδινε πριν τις Εθνικές Εκλογές του 2012 στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 3,6% και εν τέλει έπεσε έξω 100%, αφού η Χρυσή Αυγή πήρε 7%. Στις Ευρωεκλογές εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή τέταρτη πολιτική δύναμη με 6,1% και εν τέλει πήραμε 9,4%.

Ας δούμε, εν είδει αρχείου, τι δίνει τώρα για να γελάσουμε ελεύθερα σε 22 μέρες από τώρα:

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 30,4%
Ν.Δ.:  27,3%
ΚΚΕ: 4,8%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 4,7%
Χρυσή Αυγή: 3,8%
ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 3,5%
ΑΝ.ΕΛ.:  2,5%
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: 1,4%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 3,8%
ΑΚΥΡΟ / ΛΕΥΚΟ:  2,6%
ΑΔ. ΨΗΦΟΣ: 15,2%

Τι θα λένε (αν βγαίνει η φωνή από μέσα τους…) το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου;

Διαβάστε περισσότερα: ΕΚΤΑΚΤΟ: H Rass άνοιξε το συρτάρι του Αντωνάκη με τα… φάρμακα – Προσοχή στις παρενέργειες, παιδιά | Χρυσή Αυγή

Comments Off on ΕΚΤΑΚΤΟ: H Rass άνοιξε το συρτάρι του Αντωνάκη με τα… φάρμακα – Προσοχή στις παρενέργειες, παιδιά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.