Ιδού το προστατευόμενο παρακράτος του Σαμαρά και της CIA

Ιδού το προστατευόμενο παρακράτος του Σαμαρά και της CIA

Γράφει ο Αντίοχος

Οι παρακάτω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για την… dolce vita των κόκκινων παρακρατικών ληστοτρομοκρατών (Βορείων Προαστίων) στις φυλακές (αν είναι πράγματι κλεισμένοι στις φυλακές – γιατί και αυτό παίζεται…), είναι από το πάντα καλά πληροφορημένο καθεστωτικό «Βήμα»:  

«Την ίδια ώρα, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού αντιεξουσιαστές είχαν –παρά την έρευνα για το περσινό ρεβεγιόν– εντυπωσιακά προνόμια. Έτσι ανάμεσα στα άλλα δέχονταν επισκέψεις από τουλάχιστον 10-15 φίλες τους, που παρουσιάζονταν σαν “αρραβωνιαστικιές”, κατείχαν laptop και συνδέσεις Internet ενώ είχαν ελευθερία κινήσεων σχεδόν σε όλους τους χώρους των φυλακών και έδιναν πολύωρη παρουσία στα γραφεία του αρχιφύλακα και των σωφρονιστικών υπαλλήλων».

Καθότι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «μόνο τα κλειδιά των κελιών δεν τους είχαν δώσει για να μπαίνουν και να βγαίνουν σε αυτά όποτε θέλουν». Σημειώνεται ότι όπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα» στις 16 Φεβρουαρίου 2014 είχε δοθεί άνωθεν εντολή να μην υπάρχει επιτήρηση στα επισκεπτήρια που δέχονταν τα κρατούμενα μέλη των «Πυρήνων».

Και βέβαια –για να θυμηθούμε και τις καταγγελίες του Γιωτόπουλου για τον προστατευόμενο ληστοτρομοκράτη Ξηρό- αυτά τα προνόμια (που όπως βλέπουμε από το παραπάνω δημοσίευμα είναι γνωστά σε πολλούς…) δε θα τολμούσε ποτέ να τα δώσει η διοίκηση των φυλακών από δική της… καλή θέληση. Παρά μόνον, με «εντολή Σαμαρά» και της εποπτεύουσας CIA! Το γιατί συμβαίνει αυτό, είναι σα να σας ρωτάμε τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: Ιδού το προστατευόμενο παρακράτος του Σαμαρά και της CIA | Χρυσή Αυγή

Comments Off on Ιδού το προστατευόμενο παρακράτος του Σαμαρά και της CIA

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.