Αφιερωμένο από την «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι και λοιπούς «υγιείς» φορείς

Αφιερωμένο από την «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι και λοιπούς «υγιείς» φορείς

Στο ΠΑΣΟΚ διασπάστηκαν και επισήμως, με τους ακόλουθους του νυν αρχικαρεκλάρχη και «Ντούτσε» του (απο)κόμματος Βενιζέλου να κατηγορούν ως «αποστάτες» του Τζέφρυ και τους συνοδοιπόρους του. Στη ΔΗΜΑΡ νιώθουν εξευτελισμένοι και εξαπατημένοι. Θεώρησαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκτιμήσει την αρνητική στάση τους στο θέμα της εκλογής ΠτΔ και θα τους συμμάζευε στα ψηφοδέλτιά του, αλλά τελικά αφού τους χρησιμοποίησαν τους πέταξαν στα σκουπίδια, όπου και ανήκουν πολιτικά. Στο «Ποτάμι» έχουν πρόβλημα σε αρκετούς νομούς να στήσουν ένα σχετικά αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί αν γυρίσουμε λίγους μήνες πίσω θα θυμηθούμε τι έγραφαν οι διάφορες καθεστωτικές φυλλάδες. Τότε, που προέκυψαν οι περιπτώσεις των Αλεξόπουλου – Μπούκουρα.

«Διαλύεται το μόρφωμα», «εμφύλιος στην οργάνωση», «σφάζονται μεταξύ τους οι Χρυσαυγίτες», «αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις» κλπ. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των «έγκυρων» αναλύσεων και προβλέψεων είναι γνωστό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου κατέστη η Τρίτη Πολιτική Δύναμη, αυξάνοντας τα ποσοστά κατά 40% σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012. Οι ίδιες βρωμοφυλλάδες, οι οποίες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου διέδιδαν δίχως καμία αιδώ και την παραμικρή δημοσιογραφική δεοντολογία όλα αυτά τα ψέματα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σήμερα με «περισπούδαστα» κείμενα εκφράζουν την θλίψη τους για την εικόνα αποσύνθεσης που έχουν τα αγαπημένα τους κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

Αυτά, δηλαδή τα οποία χρεώνουν ψευδώς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα βλέπουν να εφαρμόζονται στην πραγματικότητα στο ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι. Παρότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Σεπτέμβριο του 2013 έχει να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη και σκευωρία με ποινικό μανδύα, παρότι δεκάδες Αθώοι ΄Ανθρωποι βρίσκονται στις φυλακές ξεκάθαρα για τις ιδέες τους, παρότι η τρομοκρατία της κυβέρνησης και των παρακρατικών κύκλων έχει φτάσει μέχρι και τις άνανδρες δολοφονίες δύο Συναγωνιστών μας, παρότι η κρατική χρηματοδότηση έχει διακοπεί μ΄ένα «φωτογραφικό» νόμο ο οποίος δημιουργήθηκε ειδικά για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, παρότι ένας σωρός από προβλήματα και πιέσεις του συστήματος σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, εν τούτοις η φωνή των συνειδητοποιημένων Ελλήνων μέρα με την ημέρα δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, κάτι άλλωστε το οποίο θα φανεί περίτρανα το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο Αληθινός Νικητής αυτών των εκλογών.

Τότε που στα συντρίμμια των προαναφερθέντων κομμάτων θα προστεθεί και άλλο υπηρετικό προσωπικό του ανθελληνικού καθεστώτος, είτε αφορά πολιτικά πρόσωπα και κόμματα είτε εφημερίδες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afierwmeno-apo-thn-dialumenh-chrush-augh-se-pasok-dhmar-potami-kai-loipous#ixzz3OGmvYUh9

Comments Off on Αφιερωμένο από την «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι και λοιπούς «υγιείς» φορείς

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.