Βρώμικες φήμες παπαγάλων της ΝΔ – Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε και ψήφο δε χαρίζουμε!

Βρώμικες φήμες παπαγάλων της ΝΔ – Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε και ψήφο δε χαρίζουμε!

Γράφει ο Αντίοχος

Η πληροφορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και διασταυρωμένη: «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της νουδούλας, με «εντολή Σαμαρά», περιδιαβαίνουν την ύπαιθρο και διαδίδουν δήθεν εμπιστευτικά και με ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ότι έχει γίνει… συμφωνία ΝΔ-Χρυσής Αυγής, σε «υψηλό επίπεδο», για εκλογική «ενίσχυση» της ΝΔ με ψήφους χρυσαυγιτών, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων μια βδομάδα μετά τις εκλογές!

Μην τους πιστεύετε! Είναι λαμόγια του κερατά, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, με σκοπό να διασπείρουν σύγχυση στους ψηφοφόρους του Κινήματος και επιπροσθέτως να το εκθέσουν στα μάτια της κοινής γνώμης, ότι δήθεν κάνει υπόγειες συμφωνίες με το σύστημα!

Πρόκειται για πιστή αντιγραφή της προεκλογικής τακτικής της νουδούλας, στις εκλογικές αναμετρήσεις των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης. Τα μισθωμένα παπαγαλάκια της εποχής εκείνης, διέδιδαν ανάλογες βρωμιές για δήθεν συμφωνία του Καραμανλή με τους φυλακισμένους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, με αντάλλαγμα την αποφυλάκισή τους αμέσως μετά τις εκλογές!

Κι όχι μόνο να μην πιστεύετε τους διαδοσίες, αλλά όπου τους πετύχετε φτύστε τους κιόλας (για να μην τους ματιάσετε…). Ούτε μία ψήφο στους υπευθύνους της δυστυχίας μας και δεσμοφύλακες των Ελλήνων εθνικιστών! Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε και ψήφο δε χαρίζουμε! Τελεία και παύλα!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brwmikes-fhmes-papagalwn-ths-nd-chrush-augh-pshfizoume-kai-pshfo-de-charizo#ixzz3OJtDLYuj

Comments Off on Βρώμικες φήμες παπαγάλων της ΝΔ – Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε και ψήφο δε χαρίζουμε!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.