Εκτεταμένη πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς σε Νίκαια και Κορυδαλλό – Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 10-01-15 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία δράση της Περιφέρειας Πειραιώς, στην Νίκαια και στον Κορυδαλλό. Πάνω από εκατό Συναγωνιστές που πλαισιώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της περιφέρειας μας, (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα) έδωσαν μια ακόμη ηχηρή απάντηση στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, και οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν!

Οι Συναγωνιστές πέρασαν από όλα τα κεντρικά σημεία των δύο Δήμων, (Περιβολάκι, πλ. Μέμου, πλ. Ελευθερίας) καθώς και από δύο λαϊκές αγορές. Η υποδοχή που μας επιφύλασσαν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής ήταν δίχως υπερβολές αποθεωτική, αφού τα εκατοντάδες κομμάτια του υλικού της δράσης (εφημερίδες, ενημερωτικά φυλλάδια, dvd) είχαν εξαντληθεί σχεδόν από τα μισά της πολύωρης διαδρομής μας.

Η πιο κορυφαία στιγμή της εξόρμησης μας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη που μας βρήκε με ορθά τα λάβαρα έξω από τα τείχη των φυλακών Κορυδαλλού. Για πρώτη φορά μετά τα χρονικά της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, Έλληνες Εθνικιστές όρθωσαν το ανάστημα τους μπροστά από τις κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκεται ο άνθρωπος που αφιέρωσε την Πίστη και την Αφοσίωση του μαζί με άλλους πολιτικούς στρατιώτες της πρώτης γραμμής, όπου πληρώνουν με την ελευθερία τους το μέγιστο των κακουργημάτων – το να είναι Έλληνες και να αντιστέκονται.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο χωρίς αμφιβολία ο μόνος αγνός πολιτικός φορέας αυτού του τόπου. Κατά τα μισά περίπου της προεκλογικής περιόδου, είμαστε οι μόνοι που δεν μας ενδιαφέρει αν θα βρεθούμε σε κάποια από τα βρώμικα τηλεοπτικά παράθυρα της διαπλοκής, γιατί η καρδιά μας βρίσκεται εκεί που χτυπάει και η καρδιά του Ελληνικού Λαού – στον δρόμο, δίπλα του.

ΠΙΣΤΕΥΩ – ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektetamenh-politikh-drash-ths-perifereias-peiraiws-se-nikaia-kai-korudallo#ixzz3OSdVWiIf

Comments Off on Εκτεταμένη πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς σε Νίκαια και Κορυδαλλό – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.