“Καθημερινή”: Να τα βρουν Νδ – Σύριζα, για να μην πάρει την τρίτη εντολή η Χρυσή Αυγή και… διασυρθούμε

“Καθημερινή”: Να τα βρουν Νδ - Σύριζα, για να μην πάρει την τρίτη εντολή η Χρυσή Αυγή και... διασυρθούμε

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί όλον αυτόν τον καιρό οι εταίρες μαϊμού δημοσκοπήσεων να εμφανίζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής… πεσμένα, αλλά δεν υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει σ’ ένα τέτοιο καθεστωτικό… θαύμα. Μάλιστα, καθώς πλησιάζει η ώρα της αλήθειας, κάποιοι εξ’ αυτών δε διστάζουν να το ομολογούν κιόλας. Προφανώς, για να βγουν μετά τις εκλογές και να υπερηφανευθούν ότι αυτοί το είχαν προβλέψει.

Μεταξύ αυτών και ο υπογράφων το υπό τον τίτλο «Τρία διαφορετικά σενάρια για την 26η Ιανουαρίου» δημοσιογράφος της «Καθημερινής» (του ολιγάρχη Αλαφούζου), που για λόγους… πολιτικής ορθότητας αποδίδει την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά, σε «κάποιους ερευνητές». Και στο τέλος, ρίχνει μια «βόμβα», προαναγγέλλοντας το λόγο που θα επικαλεστούν συριζαίοι και ψοφοδεξιοί για να στήσουν στα γρήγορα τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» που κατά τα φαινόμενα έχουν αποφασίσει και διατάξει οι διεθνείς αφέντες τους: για να μην πάρει τηντρίτη διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή και… «διασυρθεί η χώρα».

Ιδού: «Οι δημοσκόποι επισημαίνουν δύο ακόμη κρίσιμες παραμέτρους που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Η πρώτη αφορά τη Χρυσή Αυγή (Χ.Α.). Όλες οι δημοσκοπήσεις συμφωνούν ότι το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου εμφανίζει τους τελευταίους μήνες μια σαφή κάμψη και προβλέπουν ότι δεν θα επαναπροσεγγίσει καν το ποσοστό που έλαβε το 2012 (6,9%). Κάποιοι ερευνητές, ωστόσο, ουδόλως συμμερίζονται την αισιοδοξία όσων δηλώνουν σίγουροι ότι η Χ.Α. δεν θα είναι τρίτο κόμμα. Τονίζουν ότι στις ευρωεκλογές του Μαΐου έλαβε 110.000 περισσότερες ψήφους (!) απ’ ό,τι το 2012 και υπογραμμίζουν ότι η αίσθηση της δημοσκοπικής καθίζησης μπορεί απλώς να προκύπτει επειδή οι οπαδοί της αρνούνται να το δηλώσουν στις έρευνες. Είναι δε προφανές πως αν οι τελευταίοι επιβεβαιωθούν και η Χ.Α. μας… προκύψει τρίτο κόμμα, τούτο θα επηρεάσει προφανώς τις συνεννοήσεις των μεγαλυτέρων κομμάτων προκειμένου να μη διασυρθεί η χώρα δίνοντας διερευνητική εντολή κυβέρνησης σε έναν υπόδικο ηγέτη».

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathhmerinh-h-chrush-augh-tha-einai-trito-komma-megalh-sugkubernhsh-nd-suri#ixzz3Ohfj8wrs

Comments Off on “Καθημερινή”: Να τα βρουν Νδ – Σύριζα, για να μην πάρει την τρίτη εντολή η Χρυσή Αυγή και… διασυρθούμε

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.