Νέα αποφυλάκιση κόκκινων τρομοκρατών «με εντολή Σαμαρά»! – Δεν δικάστηκαν παρότι έχουν ομολογήσει!

Νέα αποφυλάκιση κόκκινων τρομοκρατών «με εντολή Σαμαρά»! - Δεν δικάστηκαν παρότι έχουν ομολογήσει!

Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012 (και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή…), η κυβέρνηση Σαμαρά αποφυλάκιζε τον λίαν επικίνδυνο κόκκινο ληστοτρομοκράτη Μαζιώτη και την «σύντροφό» του, Ρούπα, λόγω παρελεύσεως του… 18μήνου. Έτσι, η Ελλάδα έγινε το μοναδικό κράτος στον κόσμο ολόκληρο, που αποφυλάκισε τρομοκράτες με τέτοια αιτιολογία.

Η εν συνεχεία αναμενόμενη «εξαφάνιση» του ζεύγους των τρομοκρατών και η συνέχιση της ληστοτρομοκρατικής τους δράσης, προκάλεσε συζητήσεις για το αν πρέπει να ισχύει το 18μηνο στην περίπτωση των τρομοκρατών –οι ειδικοί απεφάνθησαν ότι δεν πρέπει- και για να μην πολυλογούμε, θεωρήθηκε ένα ολέθριο λάθος που δεν επρόκειτο να επαναληφθεί ποτέ στο μέλλον…

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, επανελήφθη και πάλι, αυτή τη φορά λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές (και την κατάληψη της 3ης θέσης από την Χρυσή Αυγή…).

Μάλιστα, επανελήφθη! Όλως… τυχαίως, και πάλι η ευεργετική διάταξη αφορά κόκκινους τρομοκράτες, που προφανώς αποφυλακίστηκαν «με εντολή Σαμαρά»! Ιδού το σχετικό πανηγυρικό δημοσίευμα αναρχοκομμουνιστών, για την νέα αποφυλάκιση των τρομοκρατών λόγω… 18μήνου:

«Οι αναρχικοί σύντροφοι Σπύρος Μάνδυλας και Ανδρέας Τσαβδαρίδης είναι ελεύθεροι.

Τη Δευτέρα, 12/01, το απόγευμα, οι αναρχικοί σύντροφοι Σπύρος Μάνδυλας και Ανδρέας Τσαβδαρίδης αποφυλακίστηκαν μετά τη λήξη της 18μηνης προφυλάκισης που τους είχε επιβληθεί. Θυμίζουμε πως οι δύο σύντροφοι είχαν συλληφθεί στις 12/07/2013 και κατηγορούνται για συμμετοχή στην αναρχική αντάρτικη οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και για την αποστολή εκρηκτικού δέματος στον πρώην διοικητή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, Δημήτρη Χωριανόπουλο, που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2013 από το Κομμάντο “Mauricio Morales” της FAI/IRF, στα πλαίσια του σχεδίου “Φοίνικας” (4η πράξη), μια ενέργεια για την οποία ο Ανδρέας έχει αναλάβει την ευθύνη. Καλώς ορίζουμε τους συντρόφους, με μεγάλη χαρά, πίσω στους δρόμους της διαρκούς εξέγερσης».

(ΥΓ) 1: «Λάθος» επαναλαμβανόμενο, παύει να είναι λάθος…

(ΥΓ) 2: Όπως βλέπετε, η ψοφοδεξιά δε θα αφήσει καμία «εκκρεμότητα» στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, ούτε αποφυλακίσεις τρομοκρατών δε θα μπορέσει να κάνει ο mister Tsipras. Θα τον έχει προλάβει ο Σαμαράς!

(ΥΓ) 3: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-apofulakish-kokkinwn-tromokratwn-me-entolh-samara-den-dikasthkan-paroti#ixzz3OiSb7kKT

Comments Off on Νέα αποφυλάκιση κόκκινων τρομοκρατών «με εντολή Σαμαρά»! – Δεν δικάστηκαν παρότι έχουν ομολογήσει!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.