Ακόμα και οι μεγαλοεκδότες παραδέχονται ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο Κόμμα

Ακόμα και οι μεγαλοεκδότες παραδέχονται ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο Κόμμα

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» της Πέμπτης κάτω από τον τίτλο «Προγνωστικά από πρώτο χέρι» γράφονται τα εξής ενδιαφέροντα: «Μεγαλοεκδότης, από τους ισχυρούς υποστηρικτές του Μνημονίου, συναντήθηκε με φίλους του και έκανε τα προγνωστικά του, βασιζόμενος και σε μετρήσεις, τις οποίες έχει. “Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά, δεν φθάνει σε αυτοδυναμία, τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, ο Γιώργος και ο Καμμένος μάλλον μένουν έξω. Η πρώτη θέση, ωστόσο, μπορεί να κριθεί από τους αναποφάσιστους” τους είπε και τους άφησε να σκέπτονται ότι, όποτε τους έδωσε προγνωστικά, «έπεσε μέσα». Απορία τους προξένησε το ότι μίλησε απαξιωτικά για το Ποτάμι. «Μα δεν είναι δικό σας το εγχείρημα;» Ρώτησαν! «Μην ακούτε αυτέ τις αηδίες! Αν ήταν να «φτιάξουμε» πολιτικό αρχηγό, δεν είχαμε καλύτερους να βάλουμε; Οι φίλοι ακόμα ψάχνονται…»

Ποια είναι τα συμπεράσματα τα οποία βγαίνουν από το δημοσίευμα αυτό;

α) ότι ακόμη και οι ορκισμένοι εχθροί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπως σίγουρα είναι οι μεγαλοεκδότες, παραδέχονται ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει «κλειδώσει» την Τρίτη θέση στις εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής.

β) ότι το «άλογο» αποδεικνύεται… Αστραχάν, δηλαδή μουλάρι. Ο λόγος για το μόρφωμα του Θεοδωράκη, το οποίο φαίνεται να αδειάζει ακόμη και ο εμπνευστής του. Είναι φανερό ότι το κατασκεύασμα αυτό δεν τραβάει, διαψεύδοντας τις ελπίδες των πατρώνων του. Ανίκανο να διεκδικήσει την Τρίτη θέση από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρά την απίστευτη προβολή, διαφήμιση και προώθηση από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των «νταβατζήδων», αρκείται στο να καταφέρει να μπει στην Βουλή γινόμενο «τσόντα» στην επόμενη συγκυβέρνηση που επιδιώκουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και το ντόπιο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο.

Ο θρίαμβος, επομένως, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι μεγαλειώδης, καθώς οι ηττημένοι αντίπαλοί της θα προέρχονται απ΄όλες τις πτέρυγες του κατεστημένου (κόμματα του «συνταγματικού τόξου», διαπλεκόμενα ΜΜΕ, επίορκοι δικαστικοί, παρακμιακοί εκφραστές της κοινωνικής σήψης κλπ).

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-kai-oi-megaloekdotes-paradechontai-oti-h-chrush-augh-tha-einai-to-tri#ixzz3OvDRmDVr

Comments Off on Ακόμα και οι μεγαλοεκδότες παραδέχονται ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο Κόμμα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.