Τα υπόγεια του Μαξίμου εκβιάζουν την Δικαιοσύνη με παπαγαλάκι τον Τράγκα

Τα υπόγεια του Μαξίμου εκβιάζουν την Δικαιοσύνη με παπαγαλάκι τον Τράγκα

Μια ψευδέστατη πληροφορία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από το Νο 1 παπαγαλάκι των υπογείων του Μαξίμου, Γιώργο Τράγκα. Από την ραδιοφωνική του εκπομπή και την ιστοσελίδα του ανέφερε ότι δήθεν έχει εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα για τους πολιτικά διωκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές.

Η συγκεκριμένη ψευδής διαρροή καταδεικνύει τον πανικό της Νέας Δημοκρατίας και την πρόθεση Σαμαρά να εκβιάσει για πολλοστή φορά την Δικαιοσύνη. Αντιλαμβανόμενοι την παταγώδης τους ήττα, οι αποτυχημένοι της Συγγρού προσπαθούν με κάθε αθέμιτο μέσο να επηρεάσουν τις δικαστικές αποφάσεις για να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη και να κερδίσουν ψηφαλάκια.

Με απειλές, εκβιασμούς, πιέσεις σε δικαστικούς να λάβουν παράνομες αποφάσεις και γελοίες διαρροές και μυθεύματα το μόνο που θα καταφέρουν είναι η περαιτέρω συσπείρωση των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι Έλληνες πολίτες θα απαντήσουν στις βρώμικες μεθοδεύσεις τους στις 25 Ιανουαρίου.

Λευτεριά στην Πατρίδα – Ψήφο στην Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-upogeia-tou-majimou-ekbiazoun-thn-dikaiosunh-me-papagalaki-ton-tragka#ixzz3OtiD2fZw

Comments Off on Τα υπόγεια του Μαξίμου εκβιάζουν την Δικαιοσύνη με παπαγαλάκι τον Τράγκα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.