Φον Αντωνάκης: Ακόμα κι αν με βγάλετε πρώτο και αυτοδύναμο, πάλι με τα κλεφτό-ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσω

Φον Αντωνάκης: Ακόμα κι αν με βγάλετε πρώτο και αυτοδύναμο, πάλι με τα κλεφτό-ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσω

Σέβεται και το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡCIA

Γράφει ο Αντίοχος

Σταμάτησε τις περιοδείες στην επαρχία ο φον Αντωνάκης και τώρα πλέον τριγυρίζει στις γειτονιές της Αθήνας, γιατί εκεί είναι που συντρίβεται ολοκληρωτικά, λόγω του ότι οι συνέπειες του Μνημονίου είναι εντονότερες από την επαρχία. Χθες μίλησε στο δημαρχείο Περιστερίου (όπου τον υποδέχθηκε ο δήθεν «ανεξάρτητος» δήμαρχος της πόλης…) και πέρα από τα γνωστά και χιλιοειπωμένα παραμύθια του (ότι το 2015… δεν θα υπάρχουν μνημόνια, δεν θα υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, θα έρθει η… ανάπτυξη, κ.τ.λ. – το… «πρωτογενές πλεόνασμα» το… ξέχασε – πως κι έτσι;), τόνισε την ανάγκη για «συνεννόηση, συναίνεση και συμμαχίες», δεσμευόμενος ότι ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που βγει πρώτος και αυτοδύναμος (οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι τόσες όσες και ν’ αρχίσει να βγαίνει ο ήλιος από τη… δύση, αλλά τέλος πάντων). Πάλι με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (ή μάλλον, με τα τρία κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που έχουν προκύψει – το αυθεντικό, το κόμμα Jeffrey και το Ποτάμι του Μπόμπολα…) θα συγκυβερνήσει. Ιδού:

«Σας το δηλώνω. Εφόσον η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, που θα βγει, ακόμα και στην περίπτωση που είμαστε αυτοδύναμοι, εγώ θα επιδιώξω και πάλι συμμαχίες με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, γιατί αυτό είναι το πιο αναγκαίο».

Άρα, ο άνθρωπος αυτός είναι –εκτός όλων των άλλων- και αμετανόητος!

Τέλος, ο καταρρέων πρωθυπουργίσκος, δήλωσε πως παρότι «είναι κατ’ εξοχήν εναντίον της Ευρώπης», σέβεται το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡCIA. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία περί αυτού! Άλλωστε, όπως φάνηκε στην πράξη, τα αισθήματα των ακροαριστερών ψευτοεπαναστατών γι’ αυτόν, είναι… αμοιβαία!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fon-antwnakhs-akoma-ki-an-me-bgalete-prwton-kai-autodunamo-pali-me-ta-kleft#ixzz3OyvktoIE

Comments Off on Φον Αντωνάκης: Ακόμα κι αν με βγάλετε πρώτο και αυτοδύναμο, πάλι με τα κλεφτό-ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσω

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.