Ελένη Ζαρούλια: Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή παρά την τρομοκρατία και την νοθεία του συστήματος – ΒΙΝΤΕΟ

[youtube=http://youtu.be/tg8ulL9MS3Q]

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια που βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.

Αρχικά, επεσήμανε πως η παρουσία της στο στούντιο του σταθμού οφείλεται στην άδεια που της έδωσε ο εισαγγελέας να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές ενόψει εκλογών, καθώς παραμένει παράνομα έγκλειστη στο σπίτι της απ΄ όπου διεξήγαγε τον προεκλογικό της Αγώνα.

Στην συνέχεια τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα στην τρίτη θέση παρά την προσπάθεια του συστήματος για τρομοκρατία και νοθεία. Η Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών ακόμα και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες και η εμπιστοσύνη του λαού θα σηματοδοτήσει αυτόματα και την δικαίωση.

Οι παράνομες πολιτικές διώξεις αποκαλύφθηκαν με τον πιο εμφατικό τρόπο στα μάτια του ελληνικού λαού, ο οποίος την Κυριακή με την ψήφο τους θα τιμωρήσει τους σκευωρούς και προδότες πολιτικούς.

Η υποψήφια στην Β΄ Αθηνών κατέληξε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και θα αποτελέσει την πραγματική Εθνική αντιπολίτευση για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-sunagwnistria-elenh-zaroulia-sto-deltio-eidhsewn-tou-kontra-channel#ixzz3Pgc1AHNl

Comments Off on Ελένη Ζαρούλια: Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή παρά την τρομοκρατία και την νοθεία του συστήματος – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.