Να χαίρονται οι καλοί «χριστιανοί» του πανοκαμμένου τον άθεο πρωθυπουργό τους!

kammenos_(2)__article

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, ο mister Tsipras ήταν ο επίσημα δηλωμένος άθεος πρωθυπουργός της Ελλάδος, που «ορκίστηκε» με πολιτικό όρκο. Αξίζουν, λοιπόν, θερμά… συγχαρητήρια στους «καλούς χριστιανούς» ψοφοδεξιούς που ψήφισαν το γελοίο μόρφωμα του πανοκαμμένου, για να συγκυβερνήσει με τον άθεο αμερικανοκομμουνιστήΚι εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γιατί ο κοτερόβιος κόκκινος Πάνος είχε εγκαίρως προαναγγείλει την πρόθεσή του να συγκυβερνήσει με το αθεϊστικό συνονθύλευμα του Τσίπρα! Και να φανταστείτε, πως είμαστε ακόμα στην αρχή.

(ΥΓ) 1: Είναι σιγουρότατο, πως αν ήταν έτσι όλοι οι χριστιανοί της γης, ο χριστιανισμός θα ήταν σήμερα… μουσειακό είδος!

(ΥΓ) 2: Τι… άτυχοι που ήταν οι Λένιν, Στάλιν, Τσαουσέσκου, Χότζα και οι λοιποί κόκκινοι δικτάτορες! Γιατί βρήκαν σθεναρή αντίσταση από τους χριστιανούς, όταν προσπάθησαν να επιβάλλουν τον αθεϊσμό τους! Ενώ αν υπήρχε και στην εποχή τους ένας ψοφοδεξιός πανοκαμμένος και οι ψηφοφόροι του, θα τα κατάφερναν μια χαρά!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-chairontai-oi-kaloi-christianoi-tou-panokammenou-ton-atheo-prwthupourgo#ixzz3Q0uzRV32

Comments Off on Να χαίρονται οι καλοί «χριστιανοί» του πανοκαμμένου τον άθεο πρωθυπουργό τους!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.