Τον κηδεύουν: Τα πρώην φιλικά προς τον Σαμαρά ΜΜΕ σκυλεύουν το πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας

Τον κηδεύουν: Τα πρώην φιλικά προς τον Σαμαρά ΜΜΕ σκυλεύουν το πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας

Οι ώρες του προδότη και σκευωρού πολιτικάντη είναι μετρημένες, καθώς είναι θέμα χρόνου η προειδοποίηση που του κάναμε προεκλογικά να γίνει πραγματικότητα: Τώρα θα τον αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη!

Τα εγκλήματα του Σαμαρά κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος και δη η ενορχήστρωση της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου δεν θα μείνουν ατιμώρητα.

Πέρα από τους εσωκομματικούς αντιπάλους και την βάση της ψοφοδεξιάς που βράζει, τον χορό για την σκύλευση του πολιτικού πτώματος του Σαμαρά σέρνουν πρώτοι οι δημοσιογράφοι. Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε από την ραδιοφωνική του εκπομπή: «Ο Σαμαράς υπέστη εκλογική πανωλεθρία, δεν τόλμησε να αντικρίσει ούτε τον λαό ούτε τους δημοσιογράφους, μίλησε προεκλογικά απέναντι σε γλάστρες. Με τους Μουρούτηδες, τους Αδώνιδες, τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες. Οι εικόνες από το προκλητικά άδειο μέγαρο Μαξίμου που περίμενε χθες τον νέο πρωθυπουργό και τα φορτηγά που έφυγαν φορτωμένα με έγγραφα νωρίς σήμερα το πρωί από το υπουργείο Οικονομικών κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και του κόσμου, ντροπιάζοντας την ύστατη ώρα για ακόμα μία φορά τον πολιτισμό αυτής της χώρας. Η φιλελεύθερη Δεξιά φορτώθηκε την Πολιτική Ανοιξη μέσα σε βαρύ χειμώνα. Ας πρόσεχε!».

Σε ησυχία όμως δεν τον αφήνουν τον Σαμαρά ούτε τα “Παραπολιτικά”, αφού ο Γ. Κουρτάκης εξαπέλυσε πολύ σκληρή επίθεση από την εκπομπή του. Ο δημοσιογράφος  μίλησε για “λαμόγια” αποκαλώντας έτσι τον Γ. Μουρούτη, ο αδερφός του οποίου έπαιρνε περίεργες δουλειές. Παράλληλα υπενθύμισε ότι ο Λαζαρίδης ήταν πάντοτε ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία κάτι που επιβεβαιώνεται τώρα από όλους τους Νεοδημοκράτες. Αποκάλεσε “πολιτικό πτώμα” τον Α. Σαμαρά και τον κατηγόρησε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα, ενώ τον κάλεσε να παραιτηθεί άμεσα. Για το τέλος άφησε το καλύτερο…

Αντώνη πες αλεύρι! Ο Νικολούδης σε γυρεύει….

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chatzhnikolaou-kai-kourtakhs-skuleuoun-to-politiko-ptwma-tou-bouleuth-messh#ixzz3Q8gBrlYN

Comments Off on Τον κηδεύουν: Τα πρώην φιλικά προς τον Σαμαρά ΜΜΕ σκυλεύουν το πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.