Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΙΜΙΑ 1996 – ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες

«Συγχαρητήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα. Πανικόβλητες οι αντιδράσεις των… δημοκράταρων και “αντικειμενικών” δημοσιογράφων. Σας παραπέμπω σε μία από αυτές. Στο Μέγκα την δήλωση του Αρχηγού την έπαιξαν χωρίς να την προλογίσουν στο τέλος της εκλογικής εκπομπής…

Καλή συνέχεια και καλή Λευτεριά

Γαλανόλευκος

Τον κηδεύουν: Τα πρώην φιλικά προς τον Σαμαρά ΜΜΕ σκυλεύουν το πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας

Δυστυχώς ακόμα μία φορά ο Ελληνικός λαός υπέκυψε στις υποσχέσεις και τις οφθαλμαπάτες του σύριζα δίχως να σκεφτεί το αύριο. Επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος στο Βατικανό και μετά στα Θεοφάνια πετώντας περιστέρια και στο τέλος μια ορκωμοσία όπως την ήθελε ο ίδιος να γίνει. Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι είναι η φωνή της αλήθειας μέσα και έξω από την βουλή και για αυτόν τον λόγο βρίσκονται στην φυλακή ο Αρχηγός και οι βουλευτές. Το σκοτεινά μονοπάτια που μας βάζουν να περπατήσουμε θα καταστρέψει την πατρίδα μας και τον Ελληνορθόδοξο Χριστιανισμό. Καλά που υπάρχει και η Χρυσή Αυγή.

Χ.Π.

Ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα από την υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: «Ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ»

Θέλω να δώσω τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν για το δίκαιο των θέσεων μας. Σε 1,5 μήνα περιμένουμε πίσω τον Αρχηγό μας και τους βουλευτές κ. Παππά και κ. Λαγό ώστε να κάνουμε Εθνική αντιπολίτευση. Κάτι για τον “δεξιό” και “πατριώτη” Σαμαρά: Έφυγε από το Μαξίμου όπως του πρέπει, σαν κλέφτης. Αυτός και το επιτελείο τους έκλεψαν χαρτιά υγείας,. τηλέφωνα, σαπούνια κλπ. Από αυτούς τους μπουκαδόρους περιμέναμε να τερματίσουν την εγκληματικότητα, τη διαφθορά τη διαπλοκή και να επανακαταβάλουν τις γειτονιές, ώστε να νοιώσει ο πολίτης ασφαλής. Τελικά αποδείχτηκαν κοινά κλεφτρόνια και σαλταδόροι. Και κάτι τελευταίο: οι μόνοι που μπορούν να συμφωνήσουν με τη Μέρκελ είναι οι συριζαίοι. έχουν ένα κοινό, ήταν όλοι μέλη του κομμουνιστικών κομμάτων. Για την ακρίβεια, επειδή όλοι αποφεύγουν να το αναφέρουν, η Μέρκελ ήταν μέλος του ΚΚ (άρα και της στάζι) μέχρι τα 35 της. Επίσης, όλοι του συριζα ήταν συντρόφια της και άρα μιλάνε την ίδια γλώσσα.

Α.Α.

 

Σαν σήμερα έφυγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος: η Διαθήκη του για τον Ελληνισμό!

Είναι γνωστός ο αφελληνισμός της ελληνικής παιδείας από τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η απλούστευση της ελληνικής γλώσσας και το μονοτονικό ήταν τα επιτεύγματα των κυβερνήσεων που ανέλαβαν την διακυβέρνηση από το 1974 και εντεύθεν.

Η νέα κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ όμως επιταχύνει την αποδόμηση της παιδείας με ζήλο από την πρώτη ημέρα ανάληψης της αρχής! Τα θρησκευτικά και οι θρησκευτικές εορτές θα “κόβονται με Μπαλτά”. Δεν θα καταργηθεί η η αργία των τριών Ιεραρχών για συνδικαλιστικούς λόγους, αλλά ο εκκλησιασμός ακυρώνεται επειδή το σχολείο είναι θα κλειστό.

Τα δείγματα γραφής του νέου υπουργού Αριστείδη Μπαλτά συνάδουν με το σχέδιο αθεοποίησης της ελληνικής παιδείας. Την έναρξη της επιχείρησης σήμανε πανηγυρικά ο νέος πρωθυπουργός στην χθεσινή του υπόσχεση αντί ορκωμοσίας στο προεδρικό μέγαρο. Σειρά ασφαλώς έχει η προαιρετική διδασκαλία των θρησκευτικών. Κατόπιν το υπουργείο θα ασχοληθεί με την ελληνική ιστορία και την αναμόρφωσή της στα πρότυπα της ελληνοτουρκικής φιλίας και της παρακαταθήκης που άφησε η αείμνηστη Ρεπούση.

Ένα είναι βέβαιο: ότι δεν θα πλήξουμε με τη νέα κυβέρνηση των αμερικανοκομουνιστών! Ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Νίκος Β

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 913

Παρακολουθώντας το νέο κυβερνητικό σχήμα στις επιλογές των προσώπων που θα επανδρώσουν τους υπουργικούς θώκους, καθώς και την ορκωμοσία τους ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματικά όλα φαίνονταν πολύ ήρεμα και ωραία. Αλλά κάτι δεν μου άρεσε σ’ όλη αυτή την σκηνή. Μου ήρθαν στο μυαλό σκόρπιες φράσεις αλλά και λέξεις από ένα παλιό βιβλίο που έχω και που τιτλοφορείται «η διπροσωπία του κομμουνισμού» του Π. Σταυρόπουλου έκδοση 1947. Επανέφερα στη μνήμη μου γεγονότα και καταστάσεις άλλων σκοτεινών εποχών που βίωσε το έθνος μας. Λές; Αναρωτήθηκα, κάνοντας αυτές τις άσχημες σκέψεις. Ο χρόνος θα δείξει ποιο θα είναι το έργο της νέας κυβέρνησης, ελπίζω της βουλής και όχι του βουνού. Και ο χρόνος αυτός είναι πάρα, μα πάρα πολύ λίγος. Και εξηγούμαι: Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Δημοκρατία στη χώρα μας αλλά και το Σύνταγμα καταπατήθηκαν βάναυσα από τις άστοχες ενέργειες κάποιων κυβερνητικών αλλά και κάποιων επίορκων δικαστικών. Καταλαβαίνεται όλοι σας ότι αναφέρομαι στις διώξεις της κ.ο της Χρυσής Αυγής. Οι μόνες φωνές αντίδρασης που ακούστηκαν απ την αριστερά ήταν της κ. Κωνσταντοπούλου αλλά και κάποιων άλλων, μετρημένοι όλοι τους στα δάκτυλα του ενός χεριού. ‘Έχουμε μπροστά μας, χρονικά, την εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια,το θέμα των προφυλακισμένων της Χρυσής Αυγής, αλλά και την εκλογή αντιπροέδρου της βουλής από το τρίτο κόμμα, με το τελευταίο ελάσσονος σημασίας. Όπως γνωρίζετε, όταν κάνει συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή αμέσως λαμβάνει χώρα και μία συγκέντρωση από «αντιεξουσιαστές». Παλιότερα είχαμε και επεισόδια. Βέβαια δε θέλει και πολύ με μειωμένα μέτρα προστασίας να θρηνήσουμε και θύματα. Επίσης πρέπει να τελειώνουμε, επιτέλους, με το αν θα οδηγηθούν ή όχι οι εγκλειστοι βουλευτές σε δίκη. Την ηγεσία των υπουργείων δικαιοσύνης και προστασίας του πολίτη ανέλαβαν οι κ. Ν. Παρασκευόπουλος και Γ. Πανούσης αντίστοιχα. Θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων οι αξιότιμοι κύριοι καθηγητές όσον αφορά τα της Χρυσής Αυγής προαναφερθέντα; Ο χρόνος θα δείξει κυρίες και κύριοι. Και θα το δείξει λίαν συντόμως. Ελπίζω να διεξαχθούν όλα κατ’ ευχήν. Επιτρέψτε μου όμως να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Μακάρι να διαψευστώ.

Σ. Π.

Ελληνική Φυλή: Ένα αιμάτινο ποτάμι στον χρόνο

Οι εκλογές τελείωσαν και η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα, επίσημα και με όλη την λάσπη που δέχτηκε από τα πορνοκάναλα των νταβατζήδων. Είδαμε και την Δημοκρατία των αριστερών όπως του Βίτσα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελε να ακούσει ούτε την δήλωση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου από το κανάλι STAR ώς αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης. Ακόμα είδαμε την αντίδραση του γνωστού Τατσόπουλου που χαρακτήρισε πάλι φασίστες τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, όπως και της Κανέλλη που είπε ότι οι χρυσαυγίτες έβαψαν τα χέρια τους με αίμα. Μήπως εννοούσε τα δύο αθώα θύματα Λ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη που πλήρωσαν με την ζωή τους όλη αυτή την στοχοποίηση από το σύστημα εξουσίας κατά της Χρυσής Αυγής; Ή ουσία είναι ότι με όλο αυτό το κυνήγι μαγισσών η κυβέρνηση Σαμαρά έφερε την Αριστερά στην εξουσία, η Μαρξιστική κυβέρνηση του Τσίπρα με βοηθό τους ΑΝΕΛ είναι γεγονός. Ήταν για την Νέα Δημοκρατία προτιμότερο να αφήσει τους κομμουνιστές να επικρατήσουν και να φυλακίσει παράνομα την Χρυσή Αυγή. Το αποφυλακιστήριο της Χ.Α. το υπογράψαμε με την ψήφο μας την προηγούμενη Κυριακή 25/01/15.Οι πόρτες της φυλακής πρέπει να ανοίξουν ακόμα και σήμερα. Το επόμενο που θα υπογράψουμε θα είναι η εντολή για εξουσία από την Χ.Α.

Γ.Π.

Συνεχείς οι φωνές στην ψοφοδεξιά που ζητούν την άμεση παραίτηση Σαμαρά

Χωρίς διαφήμιση, χωρίς δημοσιογραφική υποστήριξη, καταδικασμένοι από το σάπιο σύστημα είμαστε τρίτοι σε αυτές τις εκλογές. Αν και περίμενα μεγαλύτερο ποσοστό (γύρω στο 10%) είμαι ευχαριστημένος Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα, ορθόδοξη, αυτοδύναμη και Ελληνική. Εργαζόμουν ως ηχολήπτης στα “ελληνικά” ραδιόφωνα, γνωρίζω τα ψέματα των δημοσιογράφων που είναι τηλεκατευθυνόμενοι από τους μνημονιακούς πολιτικούς. Τώρα ως άνεργος αναζητώ εργασία όχι μόνο στο χώρο της ηχοληψίας αλλά και γενικά.

Εύγε στην επιτυχία μας
Δ. Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-29-ianouariou-2015#ixzz3QDE7oAEz

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.