Αβραμόπουλος: «Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν βάρος» – Να τους πάρεις στο σπίτι σου!

Αβραμόπουλος: «Οι προσφυγές δεν αποτελούν βάρος» - Να τους πάρεις στο σπίτι σου!

Γράφει ο Αντίοχος

Μαζεύει σιγά-σιγά τα… μπογαλάκια του από τας Ευρώπας ο ψοφοδεξιός Δημήτριος ο… Μεγαλοπρεπής, για να μετακομίσει στην προεδρία της «δημοκρατίας» τους, μετά από τις παρασκηνιακές συνεννοήσεις του με τους Τσιπροκαμμένους.

Και φεύγοντας από τη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, απηύθυνε -ως κεντρικός ομιλητής- ομιλία στο Πρώτο Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τη Μετανάστευση το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στις Βρυξέλλες, δίνοντας τα… διαπιστευτήριά του στους ξεφωνημένους αμερικανοκομμουνιστές-αχυρανθρώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θα τον κάνουν διακοσμητικό αρχι-αχυράνθρωπο της «δημοκρατίας» τους.

Ιδού τα… διαπιστευτήριά του:  «Τα κράτη-μέλη πρέπει να κατανοήσουν ότι οι πρόσφυγες δεν αποτελούν βάρος. Αντιθέτως, αν η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι επιτυχής και αν η πρόσβασή τους στην απασχόληση διευκολυνθεί και ενθαρρυνθεί- μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό πόρο για τη χώρα φιλοξενίας. Επιπλέον, οι αιτούντες άσυλο στην ΕΕ θα πρέπει να ενσωματώνονται πλήρως στην ευρωπαϊκή κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή θα συνεχίσει να συνδράμει τα κράτη-μέλη στην εφαρμογή και στην ανάπτυξη μέτρων και πολιτικών ενσωμάτωσης, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».

Εφόσον οι «πρόσφυγες» (λαθρομετανάστες) «δεν είναι βάρος», να δώσει πρώτος το… καλό παράδειγμα και να τους πάρει στο σπίτι του!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/abramopoulos-oi-prosfuges-den-apoteloun-baros-na-tous-pareis-sto-spiti-sou#ixzz3QFaT3Gqb

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Αβραμόπουλος: «Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν βάρος» – Να τους πάρεις στο σπίτι σου!

 1. Ετσι ακριβώς !!

  Μπορείτε να Μας υποδείξετε κάποιον πολιτικό που μένει στο ………………………….κέντρο της Αθήνας ??;;;

  Εδω ακόμη και ο πρωθυπουργός μας o κ.Τσίπρας ……………….μετανάστευσε τελευταίως και εφυγε απο το
  κέντρο της Αθήνας. !!

  Μισώ τον άνδρα τον διπλούν πεφυκότα, χρηστόν λόγοισι, πολέμιον δε τοις τρόποις.

  Φωκυλίδης, ~5ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής από τη Μίλητο

  μισώ τον διπρόσωπο που είναι αγαθός στα λόγια αλλά εχθρικός στις πράξεις