Άνοιξε το στοίχημα: Φαβορί η Ντόρα για την ηγεσία της ΝΔ, κουτσό άλογο ο Σαμαράς…

Άνοιξε το στοίχημα: Φαβορί η Ντόρα για την ηγεσία της ΝΔ, κουτσό άλογο ο Σαμαράς...

Μπορεί ο Σαμαράς να μην έχει καταλάβει ή να μην θέλει να καταλάβει ή κυρίως λόγω της ψυχικής του διαταραχής να μην μπορεί να καταλάβει ότι έχει υποστεί μια συντριπτική ήττα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως και ο πολιτικός του χρόνος δεν μετρά αντίστροφα.

Οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του πολιτικού πτώματος του βουλευτή Μεσσηνίας στην ηγεσία της ψοφοδεξιάς έχουν ανοίξει και ήδη οι στοιχηματικές εταιρείες κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Επειδή στις πρόσφατες εκλογές οι αφερέγγυες εταιρείες δημοσκοπήσεων έφαγαν την σκόνη των στοιχηματικών εταιρείων, θα δώσουμε βάση στις προβλέψεις τους.

Στην παρούσα φάση επικρατέστερη για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και να πάρει την εκδίκηση από τον προδότη και σκευωρό Σαμαρά για χάρη του πατέρα της εμφανίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη με πιθανότητες 1 προς 3. Εξάλλου έχουμε επισημάνει πολλάκις πως η Ντόρα εφόσον κατέβει, θα κερδίσει άνετα την αρχηγία της ΝΔ.

Οι δελφίνοι Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής έπονται με αποδόσεις 1 προς 6, αν και για τον κουρασμένο της Ραφήνας είναι ξεκάθαρο πως δεν θα κάνει καμία κίνηση, αλλά θα ενορχηστρώσει το παιχνίδι παρασκηνιακά.

Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς που παίζεται με πιθανότητες 1 προς 8 και έχει ξεμείνει με την θλιβερή κλίκα του, τους Μουρούτη, Παπαμιμικό και Λαζαρίδη.

Όποιος και να βγει νέος πρόεδρος στην ΝΔ ένα είναι σίγουρο: Η ψοφοδεξιά έχει συντριβεί και θα συνεχίσει να εξαφανίζεται από την πραγματική εθνική αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής και τον σκευωρό Σαμαρά σύντομα θα αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoije-to-stoichhma-fabori-h-ntora-gia-thn-hgesia-ths-nd-koutso-alogo-o-sam#ixzz3QoKjB0TV

Comments Off on Άνοιξε το στοίχημα: Φαβορί η Ντόρα για την ηγεσία της ΝΔ, κουτσό άλογο ο Σαμαράς…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.