Αποχαιρετά ο βουλευτής Μεσσηνίας: Συμπεράσματα από το «δείπνο» των δελφίνων του Σαμαρά

Αποχαιρετά ο βουλευτής Μεσσηνίας: Συμπεράσματα από το «δείπνο» των δελφίνων του Σαμαρά

Ποια είναι τα συμπεράσματα τα οποία βγαίνουν από την συνάντηση – δείπνο των αμφισβητιών του Σαμαρά;

α) Ότι σ’ αυτήν μετείχαν όλα σχεδόν τα πρόσωπα τα οποία έχουν εκφράσει αρχηγικές βλέψεις για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.

β) Ο Καραμανλής αποφεύγει να στηρίξει κάποιον απ’ αυτούς, ίσως γιατί έχει και ο ίδιος βλέψεις με ένα πρόσωπο της επιλογής του.

γ) Η μη πρόσκληση στον Βορίδη είναι ενδεικτική των προθέσεων που έχουν οι δελφίνοι απέναντί του και το πόσο δύσκολη και επισφαλής θα είναι η θέση του όταν εκπαραθυρωθεί ο Σαμαράς.

δ) Η επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο. στις 19 Φεβρουαρίου θα είναι εκρηκτική με πολύ πιθανή την προοπτική να τεθεί θέμα άμεσης αλλαγής ηγεσίας στη ΝΔ.

ε) Ο επικείμενος συμβιβασμός του Τσίπρα θα χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον κίνητρο για να κατηγορηθεί ο Σαμαράς ως άτολμος, άχρηστος και ανίκανος από τους εσωκομματικούς πολεμίους του.

στ) Ο ίδιος ο Σαμαράς δεν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να παραδοθεί αμαχητί. Μνησίκακος και μικρόψυχος, είναι ικανός ακόμη να επιχειρήσει και να διαλύσει το κόμμα, από την στιγμή που αυτός δεν θα είναι αρχηγός. Όπως και να έχει, αυτή η παρακμιακή και διαλυτική κατάσταση στη ΝΔ είναι ο καλύτερος οιωνός, προκειμένου να απεγκλωβιστούν χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι επί χρόνια γινόντουσαν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον πατριδοκάπηλο αυτόν πολιτικό σχηματισμό.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumperasmata-apo-ton-deipno-twn-amfisbhtiwn-tou-samara#ixzz3Rf4G7x00

Comments Off on Αποχαιρετά ο βουλευτής Μεσσηνίας: Συμπεράσματα από το «δείπνο» των δελφίνων του Σαμαρά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.