Επιτέλους… ανάσα αξιοπρέπειας! Η τρόικα “φεύγει”, έρχονται οι institutions (θεσμικοί)!

Επιτέλους… ανάσα αξιοπρέπειας! Η τρόικα “φεύγει”, έρχονται οι institutions (θεσμικοί)!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένας από τους όρους του νέου (αντιμνημονιακού…) Μνημονίου, που είναι επί θύραις, είναι και η κατάργηση της τρόικα. Οι Τσιπροκαμμένοι επέμεναν σ’ αυτό τον συγκεκριμένο όρο, για προφανείς συμβολικούς-προπαγανδιστικούς λόγους, επειδή η τρόικα είχε ταυτιστεί με τους δυνάστες του ελληνικού λαού. Στα μυαλά των (άφθονων…) αφελών βεβαίως, γιατί η τρόικα αποτελείτο από απλούς υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων, που απλώς και μόνον μετέφεραν τις άνωθεν εντολές στους ντόπιους υπαλλήλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Τώρα, στη θέση της «τρόικα», έρχονται οι «Institutions», δηλαδή, «θεσμοί» ή «θεσμικά όργανα».

Αυτό προκύπτει από τις ανακοινώσεις για τη συμφωνία Ντάισελμπλουμ-Τσίπρα, όπου αναφέρεται ότι «τα θεσμικά όργανα θα συνεργαστούν με τις ελληνικές Αρχές, προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες με σκοπό την τεχνική αξιολόγηση του κοινού εδάφους μεταξύ του τρέχοντος προγράμματος και των σχεδίων της ελληνικής κυβέρνησης, ώστε να διευκολυνθούν οι συζητήσεις στο Eurogroup της Δευτέρας, 16 Φεβρουαρίου».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την νέα… μασκαρεμένη (Απόκριες έρχονται άλλωστε…) τρόικα, θα αποτελούν οι Ντ. Κοστέλλο από την Κομισιόν, Κ. Μαζούχ από την ΕΚΤ και Ρ. Γκογιάλ από το ΔΝΤ.

(ΥΓ): Κοροϊδάρες, που παίρνατε… ανάσες αξιοπρέπειας στο Σύνταγμα και αλλού, βοήθειά σας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epitelous-anasa-ajioprepeias-h-troika-feugei-erchontai-oi-institutions-thes#ixzz3ReidGBWL

Comments Off on Επιτέλους… ανάσα αξιοπρέπειας! Η τρόικα “φεύγει”, έρχονται οι institutions (θεσμικοί)!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.