Ποιος είναι ο νεότερος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ;

Γράφει ο Αινείας

Έχετε αναρωτηθεί άραγε για ποιο λόγο απουσιάζει πλήρως από τα ΜΜΕ η αναφορά στο/στην νεότερο/η βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Πάντοτε το συγκεκριμένο ζήτημα “βασάνιζε” για αρκετές ημέρες τις φυλλάδες και τα δελτία ειδήσεων που περιστρέφονταν γύρω από τη ζωή του και το λόγο που ασχολήθηκε με την πολιτική. Αυτά όλα τώρα. ξεχάστηκαν και υπάρχουν μόνο κάποια δημοσιεύματα για “νέους” βουλευτές!

Ο νεότερος βουλευτής του Κοινοβουλίου λοιπόν είναι ο Συναγωνιστής Φώτης Γραικός ο οποίος και εξελέγη στη Β’ Θεσσαλονίκης σε ένα από τα σκληρότερα “κάστρα” της Χρυσής Αυγής.

Ο Φώτης Γραικός είναι ο νεότερος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και στα 26 του χρόνια αποτελεί το τρανότερο παράδειγμα για την απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος στη νεολαία.

Φυσικά το γεγονός ότι είναι Χρυσαυγίτης δε του δίνει τον επιπλέον τηλεοπτικό χρόνο και την μνεία από τα ΜΜΕ, καθώς είναι ένας ‘αντιδημοκράτης’ που τρέμουν.

Η πραγματικότητα είναι όμως ότι ο Φώτης Γραικός είναι ένα ηχηρό χαστούκι στο σύστημα και στο πώς οι Εθνικιστές, παρά τη φίμωση και τις διώξεις, γαλουχούν και γεννούν στελέχη σε ηλικίες που σφύζουν από ορμή και ενέργεια προδικάζοντας το αναπόφευκτο. Την έλευση της Χρυσής Αυγής στην Εξουσία καθώς έχει τη νεολαία μαζί της.

Υ.Γ. Μπορεί να είναι και ο νεότερος βουλευτής στην Ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου… Τότε να δείτε “γλέντια” για τους “δημοκράτες” του “συνταγματικού τόξου”!

http://paspartoy.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poios-einai-o-neoteros-bouleuths-tou-ellhnikou-koinobouliou#ixzz3Rk7UP3s9

Comments Off on Ποιος είναι ο νεότερος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ;

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.