Ο υπουργός Προ-Πο λογοδοτεί στους κόκκινους κομισάριους!

Ο υπουργός Προ-Πο λογοδοτεί στους κόκκινους κομισάριους!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ραπόρτο στους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» και «Δικτύων»…), που έχουν προφανώς αναλάβει ρόλο κόκκινου κομισάριου, με σκοπό την κατατρομοκράτηση των αστυνομικών, δίνει ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Πανούσης. Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ, από την επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος:

«Συνάντηση Νεολαίας & Τμ. Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ με τον Γ. Πανούση

Αφορμή για τη συνάντηση ήταν η επέμβαση ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών με χρήση χημικών στην Αμυγδαλέζα (21.2), η επώνυμη καταγγελία δικηγόρου για βασανισμό μετανάστη στα κρατητήρια της Πέτρου Ράλλη (13.2) και η επίθεση μονάδας ΜΑΤ στο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ στα Εξάρχεια (6.2) 

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννη Πανούση είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον γραμματέα της οργάνωσης Ηλία Παντελεάκο και τον συντονιστή του Τμήματος Δικαιωμάτων Χρήστο Σταυρακάκη, καθώς και αντιπροσωπεία του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Μάνια Μπαρσέφσκι, τον συντονιστή του Τμήματος Δημοσθένη Παπαδάτο, και την Ιωάννα Κούρτοβικ, μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Αφορμή για τη συνάντηση ήταν η επέμβαση ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών με χρήση χημικών στην Αμυγδαλέζα (21.2.2015), η επώνυμη καταγγελία δικηγόρου για βασανισμό μετανάστη στα κρατητήρια της Πέτρου Ράλλη (13.2.2015) και η επίθεση μονάδας ΜΑΤ στο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ στα Εξάρχεια (6.2.2015).

Οι δύο αντιπροσωπείες ζήτησαν από τον υπουργό να ελέγξει τα προαναφερθέντα περιστατικά, καθώς στη μεν περίπτωση του ΒΟΞ υπήρξε αυτονόμηση και παράνομη άσκηση βίας, στη δε Πέτρου Ράλλη παρόμοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί και στο παρελθόν, ενώ η χρήση χημικών και οι ύβρεις εναντίον διαδηλωτών στην Αμυγδαλέζα υπήρξαν απαράδεκτες.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι όλα τα περιστατικά διερευνώνται και ότι ο ίδιος προτίθεται να θέσει τέρμα σε ένα κλίμα ατιμωρησίας και εξασφαλισμένης μη λογοδοσίας, που ευνοούσε τη γενίκευση αυθαιρεσιών. Δεσμεύτηκε ότι σύντομα οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά και ότι θύλακες ανομίας που οργανώνουν νεοναζιστικές ομάδες στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτοί…».

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, ούτε αυτό το αίσχος αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για τους ψεκασμένους του… τρενάκια υπουργοπάνου! Ποιες είναι τέλος πάντων οι «κόκκινες γραμμές» τους; Προφανώς, η εξής μία: η απώλεια της εξουσίας!

(ΥΓ) 2: Σ’ αυτούς παρέδωσε την Ελλάδα μας η ψοφοδεξιά του Σαμαρά!

(ΥΓ) 3: Τι εννοεί ο (υπό την κηδεμονία των κομισάριων) υπουργός, δεσμευόμενος ότι «σύντομα οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά» – εννοώντας προφανώς τους αστυνομικούς της ασφαλείας; Ποια θα είναι τα… διακριτικά τους; Γαρύφαλλο στ’ αυτί, ας πούμε, ή κάτι άλλο;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upourgos-pro-po-logodotei-stous-kokkinous-komisarious#ixzz3SzHHeaJx

Comments Off on Ο υπουργός Προ-Πο λογοδοτεί στους κόκκινους κομισάριους!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.