«Είμαι και εγώ Χρυσή Αυγή»

«Είμαι και εγώ Χρυσή Αυγή»

Μια φράση που ακούγαμε στο παρελθόν, συνεχίσαμε να την ακούμε και θα την ακούμε και στο μέλλον είναι αυτή που ακούει στο «και εγώ Χρυσή Αυγή είμαι». Το πως όμως το αισθάνεται ο καθένας όταν το λέει είναι καθαρά θέμα συνειδήσεως.

Τρία περίπου χρόνια πριν, και ενώ η Χρυσή αυγή άρχισε να ανεβαίνει και να γίνεται γνωστή στον κόσμο, άκουγες τη φράση αυτή όλο και περισσότερο. Ελάχιστοι όμως το έλεγαν με την πραγματική έννοια της φράσης. Τότε άρχισε να γίνεται «μόδα» και να «πουλάει». Όπου στεκόσουν και βρισκόσουν, όλοι μιλούσαν για τη Χρυσή Αυγή. Και έγιναν οι εκλογές και η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή. Την γνώρισε ο κόσμος από πρώτο χέρι. Όχι έτσι όπως ήθελαν να την παρουσιάσουν τα βρωμοκαναλα. Γνώρισε και τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτήν την τρομερή «εγκληματική οργάνωση». Και τότε άρχισε να ακούγεται ακόμη περισσότερο αυτή η φράση.

Πολλοί το λεγαν άλλα λίγοι το πίστευαν πραγματικά. Άλλος για να δείξει πως κάποιος είναι, άλλος για να εξουδετερώσει την ανυπαρξία του και να γίνει αρεστός στον κόσμο.

Και αυτοί που πραγματικά ήταν και είναι Χρυσή Αυγή κρατούσαν το στόμα τους κλειστό και συνέχιζαν τον αγώνα. Γιατί Χρυσή Αυγή σημαίνει αγώνας χωρίς ανταλλάγματα.

Μετά από λίγο καιρό άρχισαν οι διώξεις, άρχισαν οι δολοφονίες. Πολλοί εξ αυτών που παρίσταναν τους «Χρυσαυγίτες» κρυφτήκαν, σώπασαν και το μόνο που έκαναν ήταν οτιδήποτε που να μην τους συνδέει με τη Χρυσή Αυγή. Γιατί τότε θα έχαναν το «κύρος» τους θα έχαναν την «υπόληψη» τους, ταυτιζόμενοι με αυτήν την «εγκληματική οργάνωση». Η διαφορά και οι μεγάλοι έκπληξη ήταν πως πολλοί που δεν μιλούσαν στα εύκολα άρχισαν τότε να βγαίνουν μπροστά και να λένε πως, ναι τώρα είμαστε Χρυσή Αυγή και δεν φοβόμαστε να το δείξουμε. Γιατί τότε χρειαζόταν το κάτι παραπάνω για όλους τους φυλακισμένους Συναγωνιστές και για τον Αρχηγό μας.

Ας καταλάβουν καλά κάποιοι λοιπόν πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόδα, δεν είναι κάτι για το όποιο πρέπει άλλοτε να περηφανευόμαστε και άλλοτε να το κρύβουμε.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα που το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να συναχθεί και να αγωνίζεται χωρίς να τον νοιάζει ούτε το αποτέλεσμα ούτε τι θα πουν οι άλλοι.

Εμείς το πιστεύουμε και το εννοούμε, και θα το λέμε φανερά και δυνατά με όποιο κόστος.

Ούτε βήμα πίσω λοιπόν! Για τις Ιδέες μας, τους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας και τον Αρχηγό μας.

Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Καπλανίδης Γιώργος – Τ.Ο. Σερρών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eimai-kai-egw-chrush-augh#ixzz3TDko8qaQ

Comments Off on «Είμαι και εγώ Χρυσή Αυγή»

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.