ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ

nomiki708_0

Εικόνες καταστροφής –ως συνήθως…- παρουσιάζει το κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, που έχει καταληφθεί από την Παρασκευή από αναρχοκομμουνιστές. Αλλά και το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη σχολή.

Οι ιερόσυλοι αναρχοκομμουνιστές-προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων του, έσπασαν εικόνες, έκλεψαν το παγκάρι και τα τάματα των πιστών και κατέστρεψαν τις καρέκλες και τα στασίδια. Οι αισχρές αυτές πράξεις διαπιστώθηκαν την Κυριακή το πρωί από τους πιστούς, αλλά –παρά και την ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα που άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών (το κακούργημα αφορά το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής πραγμάτων αφιερωμένων στη θρησκευτική λατρεία από τόπο προορισμένο γι’ αυτή, ενώ τα πλημμελήματα έχουν να κάνουν με φθορές κατά συρροή, εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση, διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής υπηρεσίας και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία) η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων κάνει ότι δε βλέπει κι ότι δεν ακούει!

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!

 

πηγή

Comments Off on ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ

Filed under ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Comments are closed.