Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Να λογοδοτήσει ο Σαμαράς για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην ομιλία του στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση τόνισε αρχικά ότι παραδίδει τους υβριστές και τους συκοφάντες των Ελλήνων Εθνικιστών στην χλεύη του ελληνικού λαού.

Η Νέα Δημοκρατία και ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς με παράνομες ενέργειες και μεθοδεύσεις ενορχήστρωσε την σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.  Το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή Κυριαρχία καταλύθηκε με την παράνομη αναστολή χρηματοδότησης, την φίμωση της Χρυσής Αυγής αλλά και με την υπερψήφιση νομοσχεδίων υπέρ του Μπόμπολα με λιγότερες από 151 ψήφους.

Ο Σαμαράς διαμαρτύρεται ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται και ακούει… φωνές, δεν απολογήθηκε όμως ακόμη για το γεγονός ότι ακολούθησε κατά γράμμα τις φωνές που τον πρόσταξαν να ενορχηστρώσει την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και στο τέλος όλο το πανελλήνιο άκουσε την φωνή του ιδίου να δίνει εντολές σε ανώτατο δικαστικό για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

 

Κατέληξε λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει κάθε μέτρο που έστω και ελάχιστα ανακουφίζει τους Έλληνες που δοκιμάζονται από την καταστροφική μνημονιακή πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-na-logodothsei-o-samaras-gia-thn-skeuwria-kata-ths-c#ixzz3UmD9BoTS

Comments Off on Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Να λογοδοτήσει ο Σαμαράς για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.