Η Χριστοδουλοπούλου συνεχίζει να προκαλεί: Δεν απαντώ στην Χρυσή Αυγή, γιατί δεν συμφωνώ με τις θέσεις της

Η Χριστοδουλοπούλου συνεχίζει να προκαλεί: Δεν απαντώ στην Χρυσή Αυγή, γιατί δεν συμφωνώ με τις θέσεις της

Συνέντευξή σε συστημική ιστοσελίδα έδωσε η, αρμόδια για την λαθρομετανάστευση, υπουργός του Σύριζα, Χριστοδουλοπούλου, στις οποίας το σπίτι μπαίνουν δύο υπουργικοί μισθοί, για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρόνικα. Από την συνέντευξη δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ερώτηση σχετικά με την προσβολή ενάντια στο πολίτευμα, με την επιλογή της «ετσιθελικά» να μην απαντάει στον, προερχόμενο από την Χρυσή Αυγή, κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ιδού τι είπε:

«Δεν είμαι σε ένα αθώο υπουργείο, όπου ευλόγως θα της απαντούσα γενικά, όπως στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Και οφείλω να τους υπενθυμίσω, ότι με αυτό το υπουργείο δεν θα κάνει καριέρα και παιχνίδι η Χρυσή Αυγή. Αυτό το υπουργείο προστατεύει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους. Δεν θα απαντήσω στη Χρυσή Αυγή ποτέ. Η δύναμη του φασισμού και του ναζισμού και του ρατσισμού, επειδή ακριβώς έχει ανταπόκριση σε συνθήκες όπως οι σημερινές, βρίσκει τη δυνατότητα να βρει το ακροατήριό του.»

Δηλαδή η Χριστοδουλοπούλου κρίνει από μόνη της και αποφαίνεται ότι επειδή οι θέσεις της Χρυσής Αυγής δεν συμφωνούν με τις θέσεις της Χριστοδουλοπούλου, αυτή δεν θα απαντάει. Όπως μάλιστα σημειώνει, «δεν θα απαντήσει στη Χρυσή Αυγή ποτέ». Το πρόβλημα της Χριστοδουλοπούλου είναι καθαρώς ιδεολογικό και επιλέγει να μην απαντήσει, επειδή υπάρχει διαφωνία για την αποβίβαση λαθρομεταναστών στην Ομόνοια και στην φιλοδοξία της να φιλοξενήσει χιλιάδες λαθρομετανάστες σε χώρο περιουσία του Ελληνικού Λαού.

Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Ελληνικός Λαός, δια των εκλογών, έχει ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ την Χριστοδουλοπούλου και τον κάθε υπουργό να απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Αν η Χριστοδουλοπούλου έχει εγγενή ή επίκτητα συμπλέγματα δεν αφορά τον Ελληνικό Λαό. Αν δεν θέλει να απαντά σε ανθρώπους που διαφωνούν μαζί της, οφείλει να παραιτηθεί και να παραδώσει τον θώκο σε κάποιον που δεν θα προσβάλλει το πολίτευμα με τις απολυταρχικές πρακτικές του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-christodoulopoulou-sunechizei-na-prokalei-den-apantw-sthn-chrush-augh-gia#ixzz3V8ZHKBmk

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Η Χριστοδουλοπούλου συνεχίζει να προκαλεί: Δεν απαντώ στην Χρυσή Αυγή, γιατί δεν συμφωνώ με τις θέσεις της

  1. Αφου κ.υπουργός κόπτεστε τόσο πολύ για τους ξένους…Γιατι δεν κόπτεστε και για τους ντόπιους, ώστε να ειστε και σε αρμονία με την απόφαση του ΣτΕ Συμβουλίου Επικρατείας το οποίο διατάσσει, αναλύωντας θαυμάσια, την σειρά προτεραιότητος εις την εξυπηρέτηση των αναγκών……….που θα πρέπει να εχει ο Ελλην πολίτης πάντα σε προτεραιότητα έναντι του ξένου. Ξένος ο οποίος δεν προσκλήθηκε εδω απο κανέναν…..παρά μόνον απο τους δουλεμπόρους και τις κυβερνήσεις οι οποίες ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ μετά παρρησίας ΟΛΕς τις επίμαχες συνθήκες.Μάαστριχτ…. Σένγκεν – Δουβλίνο Ι και με κορύφωση την ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ Δουβλίνο ΙΙ ……….την οποία ο κος πρωθυπουργός έχει δηλώσει οτι θα πρέπει να ακυρωθεί………………………………………………………………………………….

    Πολύκαρπος Μαρκαράς –

    Γιώργος Παρασχάκης