Ιδού γιατί αμερικανοί, σιωνιστές και η Μέρκελ διέταξαν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Ιδού γιατί αμερικανοί, σιωνιστές και η Μέρκελ διέταξαν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Την επαύριο της παράνομης, αντισυνταγματικής και πραξικοπιματικής σύλληψης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Συναγωνιστών μας, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, είχε ευθαρσώς πει: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

Τους λόγους που οδήγησαν αυτούς τους υπερεθνικούς, συνωμοτικούς μηχανισμούς να ασχοληθούν με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα, τον αποκαλύπτουν σήμερα ο πολύς Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και ένα δημοσίευμα της εργαζόμενης στην αμερικανική ΜΚΟ, Foreign Policy Association, Hannah Gais.

Ο Μπρεζίνσκι στην ανάλυσή του σημείωνε τον φόβο μίας «παράλυσης» του ΝΑΤΟ σε ενδεχόμενη ανάγκη λήψης στρατιωτικών μέτρων ενάντια στην Ρωσία. Συγκεκριμένα είπε: «Όμως στο ΝΑΤΟ ισχύουν διάφορες διαδικασίες, μεταξύ αυτών και η αρχή της ομοφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να παραλύσει για ένα διάστημα, ακόμη και από την Ελλάδα που είναι φίλη της Ρωσίας και η οποία φυσικά διαθέτει δικαίωμα βέτο».

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι μία αποσκίρτηση της Ελλάδος από το αμερικανοσιωνιστικό άρμα στην δεδομένη στιγμή που υφίστανται συνεχείς ήττες από τους Ρώσους σε Συρία και Ουκρανία θα ήταν τουλάχιστον καταστροφική. Ταυτοχρόνως μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν εξόχως ευεργετική για τα ελληνικά συμφέροντα, αφού γεωπολιτικώς και οικονομικώς οι «δυτικοί σύμμαχοι» ήταν μονίμως ενάντιοι σε μία Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή, ξεκινώντας μάλιστα από τις πρώτες ημέρες του ελληνικού κράτους και τα «Δάνεια του Αγώνα».

Γιατί, όμως, οι αμερικανοσιωνιστές δεν φοβούνται τέτοια εξέλιξη από τους συριζαίους και τους «καμμένους»; Γιατί αυτοί αφήνονται να κάνουν την δίγλωσση πολιτική τους χωρίς να διώκονται και χωρίς να ενοχλούνται επί της ουσίας, έχοντας στο πλευρό τους όλο το κατεστημένο, ευρωπαϊκό, αμερικανικό και εγχώριο; Την απάντηση την δίνει η Hannah Gais στο άρθρο της, όπου ευστόχως σημειώνει ότι «πιθανότατα ο Σύριζα χρησιμοποιεί τις ελληνορωσικές σχέσεις ως μία μορφή πίεσης προς την τρόικα»Γνωρίζει η αρθρογράφος της συστημικής αμερικανικής ΜΚΟ ότι ο Σύριζα, παρά τις μεγαλόστομες δηλώσεις του, υπέγραψε την επέκταση των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ολετήρες του Ελληνισμού.

Γιατί, όμως, έφτασαν στο σημείο να διατάξουν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, την οποία εκτέλεσε πρόθυμα η εγχώρια κλεπτοκρατία για να αποφύγει την κάθαρση; Κυρίως επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι δίγλωσση και προτίθεται όντως να κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Το κρίσιμο σημείο, όμως, στην εν λόγω διαταγή είναι αυτό που σημειώνει η Hannah Gais και πριν από αυτή έχουν σημειώσει τόσο ο Κρούγκμαν, όσο και ο Τσόμσκι και ο Τσίπρας: «Αν ο Σύριζα αποτύχει στην αποστολή του να σώσει την ελληνική οικονομία, τότε πιθανότατα έρχεται η Χρυσή Αυγή». 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-giati-amerikanoi-siwnistes-kai-h-merkel-dietajan-thn-diwjh-enantion-th#ixzz3VcbapenJ

2 Comments

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

2 responses to “Ιδού γιατί αμερικανοί, σιωνιστές και η Μέρκελ διέταξαν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

  1. Τάχιστον νους, δια παντός γαρ τρέχει

    Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

    μτφρ: Ο νους είναι το ταχύτερο από όλα, διότι τρέχει διαπερνώντας τα πάντα.