Μιχαλολιάκος: Θα επιστρέψει η εθνική κυριαρχία αν καταργηθεί το μνημόνιο

Είπε ότι αποδείχθηκε πως προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες, «δεν έρχεται το τέλος του κόσμου»

«Αποδείχθηκε πως προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες δεν έρχεται το τέλος του κόσμου», ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, τονίζοντας παράλληλα πως η παράταση της δανειακής σύμβασης «είναι μνημόνιο».

Κατά την ομιλία του ο κ. Μιχαλολιάκος είπε πως εάν η χώρα οδηγηθεί στα βράχια, «το επέλεξε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού», προσθέτοντας ότι «το success story του Σαμαρά ήταν τελικά καμμένη γη».

Όσον αφορά στο ζήτημα τους χρέους της χώρας σημείωσε ότι χωρίς αναδιάρθρωση, «η Ελλάδα δεν θα λύσει τα προβλήματά της» και υπογράμμισε πως μόνο εάν μειωθεί το χρέος, η Ελλάδα θα έχει μέλλον.

«Στη χρεοκοπία μας οδήγησαν οι μίζες, όπως για παράδειγμα στα εξοπλιστικά», είπε στη συνέχεια, προσθέτοντας πως θα ήταν «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», εάν υπάρξει φορολόγηση των κεφαλαίων εξωτερικού με 15% και χωρίς πόθεν έσχες.

«Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία για να καταγγείλει το Μνημόνιο. Ελπίζω να τηρήσει την υπόσχεσή της και να το πράξει. Γιατί μόνο έτσι θα επιστρέψει η εθνική κυριαρχία στην Ελλάδα», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

 

πηγή

Comments Off on Μιχαλολιάκος: Θα επιστρέψει η εθνική κυριαρχία αν καταργηθεί το μνημόνιο

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.