Τα ΄χασε παντελώς ο Σαμαράς: Μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 (εμπλεκόμενους σε λίστες) σαν τον Παπασταύρου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα ΄χασε παντελώς ο Σαμαράς: Μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 (εμπλεκόμενους σε λίστες) σαν τον Παπασταύρου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς πέρα από τον πρωθυπουργικό θώκο, είναι ξεκάθαρο πως έχασε και τα λογικά του.

Ο ενορχηστρωτής της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής απέδειξε με την χθεσινή του ομιλία στην Βουλή πως η προσωπικότητα και η ψυχολογία του είναι σοβαρά διαταραγμένες και δεν ξέρει πια τι λέει και τι κάνει.

Αντί να σωπάσει και να κρυφτεί για τις ευθύνες του ιδίου και των στενών συνεργατών του για την λίστα Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου κ.α., ο Σαμαράς δήλωσε περήφανος (!) για τον Παπασταύρου που καταγγελίες τον θέλουν άμεσα εμπλεκόμενο σε καταθέσεις αλλά και το κουκούλωμα της λίστας Λαγκάρντ!

Δίχως περαιτέρω σχόλια δείτε το ξέσπασμα Σαμαρά που αποδεικνύει ότι η παραμονή του στην ηγεσία της ΝΔ, αποτελεί εχέγγυο για την άμεση και παντελής διάλυση της ψοφοδεξιάς.
https://youtu.be/tX1og_-1g0g

Διαβάστε επίσης: Ιταλική εφημερίδα επιβεβαιώνει τη Χρυσή Αυγή: Το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου μπλόκαρε τη λίστα Λαγκάρντ!

Ο Σαμαράς επιχείρησε να σβήσει το όνομα του συμβούλου του, Παπασταύρου, από την Λίστα Λαγκάρντ;
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-chase-pantelws-o-samaras-makari-h-ellada-na-eiche-10-lamogia-san-ton-pap#ixzz3Vx6GN8VH

Comments Off on Τα ΄χασε παντελώς ο Σαμαράς: Μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 (εμπλεκόμενους σε λίστες) σαν τον Παπασταύρου – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.