«Βουλιάζει» το Αιγαίο από την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών

«Βουλιάζει» το Αιγαίο από την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών

Κάθε αρνητική πρόβλεψη έχει ξεπεράσει το δυσεπίλυτο πρόβλημα των λαθρομεταναστευτικών ροών στα νησιά του Αιγαίου. Αύξηση 295% στις συλλήψεις λαθρομεταναστών καταγράφηκε το πρώτο τρίμηνο του 2015 σε σχέση με του 2014, φθάνοντας στη χώρα μας 96.550 άτομα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Σύροι και Αφγανοί, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Μόνο το μήνα Ιούλιο το Βορειοανατολικό Αιγαίο έγινε πύλη εισόδου για 32.644 λαθρομετανάστες (21.314 στη Λέσβο, 7.650 στη Χίο και 3.680 στη Σάμο) όταν ολόκληρη την περσινή χρονιά έφτασαν στα τρία αυτά νησιά περίπου τους 25.000. Μέσα σε ένα μήνα, η Μυτιλήνη δέχτηκε το διπλάσιο αριθμό παράνομα εισερχόντων μεταναστών απ΄όσο είχε περιθάλψει καθ΄όλη τη διάρκεια του 2014, κοντά στους 11.000 λαθρομετανάστες.

«Μέσα σε 40 μέρες έχουν φύγει από τη Μυτιλήνη για την Αθήνα 40.000 άνθρωποι. Κάθε μέρα στο νησί φτάνουν 1.000 άτομα, σταθερά φιλοξενούμε 4.000 άτομα έχοντας ελάχιστες υποδομές», επισημαίνει με δηλώσεις του ο Γιάννης Γιαννέλης, γεν. γραμματέας Αιγαίου.

Με δεδομένη όχι απλά την ανυπαρξία φύλαξης των συνόρων μας, αλλά πολύ περισσότερο την θέληση της κυβέρνησης να καταστήσει την Ελλάδα διεθνή τόπο υποδοχής και εγκατάστασης των λαθρομεταναστών, η κατάσταση θα χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο.

Την ίδια ώρα που η Χώρα μας «θα βουλιάζει» από τα συνεχή κύματα των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών, οι μόνοι που χαίρονται με την τραγική αυτή κατάσταση είναι οι εκτός τόπου και χρόνου εγχώριοι συμπλεγματικοί διεθνιστές που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σ΄έναν μόνιμο χώρο πολυπολιτισμικής χοάνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouliazei-to-aigaio-apo-thn-sunechh-eisroh-lathrometanastwn#ixzz3hUvnPXUd

Comments Off on «Βουλιάζει» το Αιγαίο από την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.