Δείτε την… ταπεινή βιλάρα που έκλεισε ο Τσίπρας για να ξεκουραστεί από την “σκληρή διαπραγμάτευση”

Δείτε την... ταπεινή βιλάρα που έκλεισε ο Τσίπρας για να ξεκουραστεί από την “σκληρή διαπραγμάτευση”

Ποια η ταπεινή βίλα που έκλεισε ο Αλέξης Τσίπρας για τις διακοπές του;

Να ξεκουραστεί για λίγο ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από 5 δύσκολους μήνες επίπονης διαπραγμάτευσης.
Ο πρωθυπουργός ταλαιπωρημένος ψυχικά και σωματικά, το τελευταίο διάστημα, αφέθηκε στην πρωτοβουλία της πεθεράς του, μητέρας της γλυκιάς Περιστέρας, για τις διακοπές του.

Ηταν εκείνη που διά μέσω μεσιτικού γραφείου έκλεισε για τις θερινές διακοπές της πρωθυπουργικής οικογένειας μια πανέμορφη βίλα στο Σούνιο που ανήκει στον γνωστό εφοπλιστή Μαρτίνο. Στα πλοία του συγκεκριμένου εφοπλιστή εργάζεται και ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν φροντίζει να ξεκλέβει λίγες ώρες από το βαρύ πρόγραμμά του και τις τοξίνες του Μεγάρου Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός έχει κάθε κατανόηση γι αυτή του την επιλογή. Όφειλε να κάνει ένα μικρό δωράκι στον εαυτό του αλλά και στην οικογένειά του για τις φετινές δύσκολες διακοπές.

Στο κάτω-κάτω ποιος κανονικός άνθρωπος θα έβγαινε ψυχικά αλώβητος εάν επί 5 μήνες αναγκάζονταν να συναντά σχεδόν καθημερινά τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Θοδωρή Μιχόπουλο, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου;

Μπροστά σ΄αυτούς η Μέρκελ και ο Σόιμπλε είναι διασκέδαση. Είναι opening πάρτι νηπιαγωγείου.

Είναι αλήθεια από την άλλη πως κόστισε κάπως ακριβά η “εκπαίδευση” του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά στα ευρωπαϊκά σαλόνια και στους γλυκούς εκμαυλισμούς του καπιταλισμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον Λεουτσάκων, Ρόζας, Ρινάλντι, Λαφαζάνηδων και με την Περιστέρα έτοιμη να αποκεφαλίσει τους “προδότες” μνημονιακούς.

Δεν είναι εύκολο να την σκαπουλάρει πνευματικά και σωματικά από τέτοιο περιβάλλον. Πάντα σου αφήνει ένα κουσούρι.

Ευτυχώς έστω και αργά ο πρωθυπουργός ανακάλυψε τις μικρές πολυτέλειες του καπιταλισμού που διασκεδάζουν την ψυχή και το σώμα μας στον σύντομο ετούτο βίο.

Καθότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να ήταν σκληρός σοσιαλιστής αλλά ήξερε ο μπαγάσας να γλεντάει την ζωή του.

Δείτε τη βίλα που έκλεισε ο Αλέξης Τσίπρας για τις διακοπές του:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deite-thn…-tapeinh-bilara-pou-ekleise-o-tsipras-gia-na-jekourastei-apo-th#ixzz3hV1vhc3R

Comments Off on Δείτε την… ταπεινή βιλάρα που έκλεισε ο Τσίπρας για να ξεκουραστεί από την “σκληρή διαπραγμάτευση”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.