Σταθάκης-Τσακαλώτος προσκύνησαν την τρόικα μέσα στη χλιδή του Hilton – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ: 60.000 ευρώ ημερησίως για τις ανέσεις των τοκογλύφων

Σταθάκης-Τσακαλώτος προσκύνησαν την τρόικα μέσα στη χλιδή του Hilton - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ: 60.000 ευρώ ημερησίως για τις ανέσεις των τοκογλύφων

Πριν λίγο πέρασαν την πόρτα του Χίλτον οι υπουργοί της κυβέρνησης Σταθάκης και Τσακαλώτος, προκειμένου να συναντήσουν την εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Βελκουλέσκου, ή «Δρακουλέσκου», όπως την ονομάζουν κάποιοι.

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ ήρθε μόλις σήμερα το πρωί και απευθείας οι υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου έτρεξαν για να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους, χαιρετίζοντας τον ερχομό της επικεφαλής του Αρχηγείου των ξένων δυνάμεων στη χώρα μας.

Πρόκειται για τον απόλυτο ευτελισμό της δήθεν «αντιμνημονιακής» συγκυβέρνησης, η οποία προστρέχει στο ίδιο το Αρχηγείο των επικυρίαρχων για να επιβάλλει τα σέβη της και να υπογράψει συμφωνίες λιτότητας και πείνας εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Ακόμα και το defencenet.gr που προσφάτως μετεβλήθη σε υμνητή του αντεθνικού Σύριζα, κράζει το άθλιο, νεο-μνημονιακό καθεστώς για την απόλυτη υποταγή του στους τοκογλύφους:

20 ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ – 60.000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ

Η χώρα υπό την κυριαρχία ενός τσούρμου χαρτογιακάδων – Μες στη χλιδή αποφασίζουν πώς θα “σφάξουν” τους Έλληνες

Ένα τσούρμο χαρτογιακάδες από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ έχουν κάνει κατάληψη στη χώρα με την ανοχή της κυβέρνησης της Αριστεράς. Αξιώνουν δεκάδες άνδρες για την ασφάλεια τους, πολυτελή οχήματα για τις μετακινήσεις τους, χλιδάτη διαμονή και πλούσια γεύματα. Και για όλα αυτά, το λογαριασμό πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες για τους οποίους οι εκπρόσωποι των δανειστών ράβουν νέο «κοστούμι». Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο; Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που έλεγε ότι θα διώξει την τρόικα αλλά τελικά αντί για τρεις μας ήρθαν τέσσερις; Που προεκλογικά έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, αλλά προχθές υποστήριξε πώς ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο; Πώς άλλωστε να το πει όταν ο ίδιος υπογράφει το πιο σκληρό μνημόνιο. Είκοσι άνδρες ασφάλεια δεν έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πώς είναι δυνατόν να παρέχονται στην εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου; Σε έναν υπάλληλο που έρχεται στην Ελλάδα να ζητήσει μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέους φόρους, να επιβάλει τη λιτότητα, τη φτώχια και την εξαθλίωση.

Κι όμως η κυβέρνηση δέχεται να κλείνουν οι δρόμοι για να περάσει η αφεντιά της, απογειώνει ελικόπτερα και στέλνει άνδρες της ΕΚΑΜ για την ασφάλεια της, διαθέτει λιμουζίνες να την πηγαίνουν από το Hilton στο υπουργείο Οικονομικών ή όπου αλλού διατάξει. Μήπως να της κάνουμε και τίποτα άλλο… Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο σε χώρες-αποικίες. Και όπως φαίνεται η κυβέρνηση, όπως οι προηγούμενες, έχει στόχο να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία. Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς τι στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε, ξοδεύονται 60.000 ευρώ την ημέρα για την παραμονή των αποστολών των δανειστών στη χώρα. Η διαμονή των περίπου 54 «τροικανών» έχει εξασφαλιστεί σε πολυτελή ξενοδοχεία, καθότι θεωρούνται υψηλόβαθμα στελέχη. Tο Hilton έχει μετατραπεί σε φρούριο, καθώς εκεί έχουν κλειστεί τα πρώτα δωμάτια. Δεν είναι ακόμη βέβαιο αν στο ίδιο ξενοδοχείο θα καταλύσουν και οι τέσσερις επικεφαλής (Κοστέλο, Ρέφερ, Τζαμαρόλι και Βελκουλέσκου). Υπολογίζεται ότι μόνο η διαμονή των τεχνικών κλιμακίων θα ξεπεράσει τις 28.000 ευρώ την ημέρα, αφού ένα καθωσπρέπει δωμάτιο στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας φθάνει στα 500 ευρώ η διανυκτέρευση.

Τα ακριβή καταλύματα και οι χώροι εργασίας δεν αποκαλύπτονται για λόγους ασφαλείας. Για τη φύλαξη των στελεχών έχει κινητοποιηθεί μεγάλος αριθμός αστυνομικών. Σώμα 750 αστυνομικών (250 ανά βάρδια, τρεις βάρδιες το 24ωρο) έχει αναλάβει την ασφάλειά τους. Ένα ολόκληρο δίκτυο με στελέχη Αστυνομίας, Τροχαίας, ΜΑΤ, Αντιτρομοκρατικής και της ΕΚΑΜ, με τον απαραίτητο εξοπλισμό σε μέσα (ελικόπτερα και οχήματα) επιτηρούν τις κινήσεις των εκλεκτών των Βρυξελλών και του ΔΝΤ. Παράλληλα πλήθος μυστικών αστυνομικών βρίσκεται επί ποδός. Μόνο η μισθοδοσία τους αγγίζει τα 25.000 ευρώ την ημέρα.Ακόμη 10.000 ευρώ την ημέρα θα στοιχίζουν διατροφή, μετακινήσεις και διάφορες μισθώσεις. Προβλέπονται δύο γεύματα σε καλά εστιατόρια. Για τις μετακινήσεις τους έχει επιστρατευθεί στόλος μεταφορικών μέσων, που απαιτούν καύσιμα και προσωπικό (οδηγούς). Το κόστος των χώρων εργασίας που θα τους παραχωρηθούν (από την Τράπεζα της Ελλάδος και άλλους κρατικούς φορείς στο κέντρο της Αθήνας) βαρύνει το ελληνικό κράτος, ακόμα και αν χρειαστεί να μισθωθούν και ιδιωτικοί χώροι, όπως στην περίπτωση της τρόικας, που είχε νοικιάσει γραφεία σε κτίριο της Πανεπιστημίου.

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, που δεν φημίζεται για την εκρηκτικότητα του, κατά τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή του μνημονίου αναγκάστηκε να πετάξει στη Ρουμάνα Βελκουλέσκου μία καρέκλα για να ηρεμήσει και να ρίξει τους τόνους. Εμείς εδώ τις κάνουμε τεμενάδες… Ως πότε θα ανεχόμαστε τους υπαλλήλους των funds και των Γερμανών να συμπεριφέρονται σαν κατακτητές στην ίδια μας τη χώρα και να καθορίζουν τις δικές μας τύχες και το μέλλον των παιδιών μας. Η κυβέρνηση εξελέγη με εντολή να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Φαίνεται όμως πώς έχει διολισθήσει στο δρόμο της υπακοής προς τους δανειστές, τσαλαπατώντας την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού. Το για πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι άγνωστο.

Σχετικά με το νέο προσκύνημα των συριζαίων στην τρόικα, το Γραφείο Τύπου του λαϊκού Συνδέσμου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Δήλωση υποταγής στην τρόικα από Τσακαλώτο και Σταθάκη

Προτού η τρόικα προλάβει να “μπουκάρει” στα υπουργεία, τα πρωτοπαλίκαρα του μνημονίου, Τσακαλώτος και Σταθάκης, έσπευσαν στο ξενοδοχείο Hilton για να δηλώσουν την υποταγή του Σύριζα στις ξένες δυνάμεις οικονομικής κατοχής της Πατρίδας μας.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-stathakhs-tsakalwtos-sto-chilton-gia-epithewrhsh-apo-thn-tro#ixzz3hUnkXNhW

Comments Off on Σταθάκης-Τσακαλώτος προσκύνησαν την τρόικα μέσα στη χλιδή του Hilton – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ: 60.000 ευρώ ημερησίως για τις ανέσεις των τοκογλύφων

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.