Αποκάλυψη – ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: Οι μνημονιακοί νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω – Εμείς απλά τους ψηφίζουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψη - ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: Οι μνημονιακοί νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω - Εμείς απλά τους ψηφίζουμε - ΒΙΝΤΕΟ

Οριστικό «ξεβράκωμα» της ζητωμνημονιακής συγκυβέρνησης Σανέλ (με λίγο «τσόντα» νουδούλα, κλεφτοΠασόκ και μπομπολοπόταμο) επεφύλαξε η συνέντευξη του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, στο MEGA.

Ιδού τι είπε: «Και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, και τώρα, οι νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω. Δεν τους φτιάχνουμε εμείς. Ο πίνακας αυτός υπακούει σε μια μαθηματική λογική. Έχει προκύψει από έναν αλγόριθμο. Στην πράξη δεν βγαίνει, βέβαια. Είναι παράλογος. Είναι τρέλα. Σκέτη τρέλα. Επί αυτού διαπραγματευόμαστε»

Ο πίνακας στον οποίο αναφέρεται ο Ρωμανιάς είναι εργασία του στέλεχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Τζουζέπε Καρόνε, την οποία παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση και στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αφορά τη μείωση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, που οδηγεί συν τοις άλλοις σε μεγάλες αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

Η κυβέρνηση των ξενόδουλων συνεχίζει το έργο της νουδούλας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι παραλάμβαναν τους νόμους από τους ξένους επικυρίαρχους, τους μετέφραζαν (μερικές φορές) και κατόπιν τους ψήφιζαν και τους έκαναν νόμους του Ελληνικού Κράτους. Η ξένη επικυριαρχία στην πατρίδα μας συνεχίζεται κανονικά με την συγκυβέρνηση Σανέλ, των νέων υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων.

http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_1nqbdlex/uiconf_id/8700151

Πρόκειται ουσιαστικά για την πλήρη επιβεβαίωση των όσων μόνο η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει! Θυμίζουμε: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! Στα αγγλικά μοιράστηκε το νέο Μνημόνιο – Δείτε τις εικόνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-bomba-rwmania-oi-mnhmoniakoi-nomoi-erchontai-etoimoi-ap-ejw-emei#ixzz3hqvphnUl

Comments Off on Αποκάλυψη – ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: Οι μνημονιακοί νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω – Εμείς απλά τους ψηφίζουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.