Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Λάκωνες Αγωνιστές της αντίστασης και του συμμοριτοπολέμου – Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά και Τιμά τα θύματα της Λακωνικής γης που έπεσαν αγωνιζόμενοι κατά των γερμανών στην κατοχή και κατά των κομμουνιστών στον συμμοριτοπόλεμο.

 

Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Λακωνίας έδωσαν δυναμικό παρόν στο ετήσιο μνημόσυνο φονευθέντων εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας, απανταχού της Μάνης και της Λακωνικής γης κατά την περίοδο 1941-1949 που πραγματοποιήθηκε στο Δρύαλο Μάνης.

O Ευρωβουλευτής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος κατέθεσε στέφανι εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς η Μάνη είναι ένα προπύργιο του Εθνικισμού και η ιδιαίτερη Πατρίδα του Αρχηγού.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Συναγωνίστρια  Ουρανία Μιχαλολιάκου, δημοτική σύμβουλος Αθήνας  και εκπρόσωποι των Τοπικών Οργανώσεων Σπάρτης, Μάνης και Δυτικής Αττικής. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που Τιμά τις θυσίες των Ελλήνων δίνει δυναμικό παρόν σε κάθε εκδήλωση Τιμής και Μνήμης σε όλη την επικράτεια και ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό και μας συμπαραστέκεται στον Αγώνα μας για Πατρίδα-Τιμή και Εθνική Κυριαρχία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-tous-lakwnes-agwnistes-ths-antistashs-kai-tou-summorit#ixzz3hqtvKarb

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Λάκωνες Αγωνιστές της αντίστασης και του συμμοριτοπολέμου – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.