“Καθημερινή”: Εκλογές χωρίς τις προβλεπόμενες διερευνητικές εντολές υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής

“Καθημερινή”: Εκλογές χωρίς τις προβλεπόμενες διερευνητικές εντολές υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Παραίτηση του πρωθυπουργού mister Tsipra και εκλογές-εξπρές προαναγγέλλει η –σταθερά- μνημονιακή ναυαρχίδα «Καθημερινή της Κυριακής», αλλά χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις, διερευνητικές εντολές. Μάλιστα, η έντυπη ντουντούκα του Μνημονίου αναφέρει και τη δικαιολογία που θα επικαλεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, στο συνταγματικό πραξικόπημα που θα κάνει για να αποφύγει τις διερευνητικές εντολές. Ιδού:

«Μάλιστα, εάν προκηρυχθούν εκλογές, φέρεται αποφασισμένος να οδηγήσει ο ίδιος τη χώρα στις κάλπες χωρίς να προηγηθούν διερευνητικές εντολές και σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης. Σε σχετική αναφορά έχει προβεί ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης χωρίς να αποσαφηνίσει τη διαδικασία. Εικάζεται, όμως, ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε διασταλτική ερμηνεία του άρθρου 41 παρ. 4 του Συντάγματος και να επικαλεστεί ότι η προηγούμενη Βουλή δεν διαλύθηκε για τη διεξαγωγή εκλογών, αλλά εξαιτίας της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ποιος είναι ο λόγος που δε θα πάμε σε διερευνητικές εντολές, αν γίνουν πρόωρες εκλογές; Ότι, εντολή παίρνουν υποχρεωτικά οι αρχηγοί των τριών πρώτων κομμάτων, άρα και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που θα είναι πρωθυπουργός για τρεις ημέρες! Πολύ βαρύ αυτό για να το αντέξει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathhmerinh-ekloges-chwris-tis-problepomenes-diereunhtikes-entoles-upo-to-f#ixzz3hnbLBR9M

Comments Off on “Καθημερινή”: Εκλογές χωρίς τις προβλεπόμενες διερευνητικές εντολές υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.