Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατολική Αττική, Τρίπολη

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και τ, βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο μνημόνιο της αριστεράς και στα δυσβάχτατα αντιλαϊκά μέτρα καθώς και στην υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών. Η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη τόνισε ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος είναι η Χρυσή Αυγή που σταθερά και αταλάντευτα αγωνίζεται για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, προλογίζοντας ο Συναγωνιστής Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την εισβολή ξένων δυνάμεων στην πατρίδα και την ανάγκη ενώσεως της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Λάμπρος Ρεμπάπης με αφορμή την επέτειο της αποκατάστασης της «δημοκρατίας» ανέλυσε τα γεγονότα από το 1974 έως σήμερα.  Η Δημοκρατία τότε δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία σήμερα. Η δημοκρατία σήμερα βασίζεται σε σύστημα δικομματισμού, ή περισσοτέρων κομμάτων εμπλουτισμένου με εθνικό διχασμό που βασίζονται στο ρουσφέτι, ίντριγκα, κομματική πελατεία και τέλος ξεχαρβάλωμα του κράτους. Στον βωμό της δημοκρατίας έχουν υποθηκευτεί τα πάντα και κάποιοι σκέπτονται τι ακόμα να ξεπουλήσουν για να διατηρήσουν την έδρα τους στο κοινοβούλιο.

Η δημοκρατία του σήμερα κτίστηκε εις βάρος των ελληνικών εδαφών, εις βάρος του Ελληνικού Έθνους και ξεπουλήσανε τμήμα της Κύπρου. «Η Κύπρος κείται μακράν», κατά τους πολιτικούς του ’74. Είναι θλιβερό γιατί αυτοί που πρόδωσαν την Κύπρο είναι Έλληνες. Είναι κρίμα γιατί αντί να θλίβονται οι Έλληνες για την απώλεια εδαφών της Κύπρου, πανηγύριζαν για την δήθεν «δημοκρατία».  Οι Έλληνες πολιτικοί που εφαρμόζουν την σύγχρονη «δημοκρατία» κοιμούνται και ονειρεύονται. Έχουν αφήσει την νεολαία να οδηγηθεί στα ναρκωτικά, αδιαφορούν για την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών που όλοι συμπτωματικά είναι μουσουλμάνοι, επιτρέποντας έτσι την βίαιη αλλοίωση της συνοχής του πληθυσμού. Οι Χρυσαυγίτες έχουν ταχθεί να υπερασπίζονται την Πατρίδα και να προασπίζουν τα σύνορα της, να φυλάνε Θερμοπύλες, την ίδια στιγμή που όλοι οι άλλοι ενδιαφέρονται μόνο πως θα πλουτίσουν από την πατρίδα.

Στα πλαίσια των δράσεων της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015,  κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του γραμματέα της Τ.Ο. Τριπόλεως Μπέλμπα Απόστολο, επισκέφτηκε το χωριό Νεστάνη Μαντινείας . Οι Συναγωνιστές  διένειμαν πολιτικό και ενημερωτικό υλικό της Χρυσής Αυγής και πληροφόρησαν τους κατοίκους για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας . Με το σύνθημα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ» οι δράσεις, της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως, σε όλα τα χωρία της Αρκαδίας θα συνεχιστούν. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που βρίσκεται κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn261#ixzz3hvPQCLvl

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατολική Αττική, Τρίπολη

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.