Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Γεια σας. Είμαστε πενταμελής οικογένεια με παιδιά 18,17 & 12 ετών και άνεργοι και οι δυο! Κάναμε αίτηση για την κάρτα αλληλεγγύης και από λάθος; της ΗΔΙΚΑ δεν μας δόθηκε κ έχουμε κάνει ένσταση. Το οικογενειακό α21 δεν το έχουμε λάβει ακόμα ούτε είμαστε στην πληρωμή της 7ης Αυγούστου γιατί η αίτηση μας δεν εχει ελεγχθεί παρόλο που είμασταν από τους πρώτους που την έκαναν στις 4 Ιουνίου 2015. Δεν ζητώ τίποτα άλλο πέραν του δέοντος. Τρέξτε τις διαδικασίες υποφέρουμε!!!!!! Το μεγάλο μας παιδί δε εχει λευχαιμιακή πάθηση αρχής γενομένης από 26 Ιουλίου 2004 !!! Είμαστε σε απόγνωση.

Με εκτίμηση

Ζωή Χ. Φ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι το Κίνημα της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού – BINTEO

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του υφυπουργού Ασύλου και Μετανάστευσης του Βελγίου, Τέο Φράνκεν, ότι οι πρόσφυγες θα μπορούσαν να πληρώνουν ξενοδοχείο για να μείνουν αφού έχουν αρκετά χρήματα!

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εξαναγκάζονται να κοιμούνται στους δρόμους διότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμη στέγη, ο Φράνκεν υποστήριξε ότι είναι λαθεμένο να θεωρεί κανείς ότι πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους.

«Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς πληρώνουν 10.000 ευρώ για να φθάσουν εδώ. Είναι αφελές να λέγεται ότι δεν έχουν 50 ευρώ για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Είναι καρικατούρα να τους παρουσιάζουμε σαν να πρόκειται για εντελώς άπορους ανθρώπους», δήλωσε ο Φράνκεν στο δημόσιο βελγικό ραδιοφωνικό δίκτυο Radio 1.

Φυσικά, τα σχόλια αυτά πυροδότησαν ομοβροντία επικρίσεων σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και από μέρους οργανώσεων αρωγής.

«Νομίζω ότι τα σχόλια αυτά είναι κυνικά και εντελώς εκτός θέματος», δήλωσε μια εκπρόσωπος της οργάνωσης Vluchtelingenwerk Vlaanderen («Φλαμανδική Δράση για τους Πρόσφυγες»), η οποία προσφέρει βοήθεια σε αιτούντες άσυλο.

Το θέμα, πρόσθεσε, «δεν είναι εάν τους έχουν απομείνει ακόμη μερικά μετρητά, αλλά εάν η κυβέρνηση έχει καταστήσει διαθέσιμους επαρκείς πόρους για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που έχουν φθάσει εδώ», είπε η εκπρόσωπος.

Πάντως, εκπρόσωπος του υφυπουργού, ερωτηθείσα σχετικά με τις επικρίσεις που δέχεται ο Φράνκεν για τις δηλώσεις του, τόνισε ότι «συνεχίζεται η δουλειά για την εξεύρεση λύσεων» και δεν θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Περίπου 2.300 άνθρωποι ζήτησαν άσυλο στο Βέλγιο μόνο τον Ιούλιο ενώ, η βελγική κυβέρνηση προσφέρει στέγη σε 2.500 επιπλέον αιτούντες.

Α.Π.

Παγκόσμιο ρεκόρ άρσεων ασυλίας για Ηλία Κασιδιάρη! Καταγγελίες για παραδικαστική παράγκα και Παναθηναϊκάκια – ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι ξέρουν εδώ και καιρό την κατακόρυφη πτώση πελατείας στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Όχι γιατί οι Έλληνες δεν συνεχίζουν να είναι τζογαδόροι όπως πριν αλλά απλά δεν θέλουν να περνιούνται για ηλίθιοι.  Ενώ ο ΟΠΑΠ παίρνει χρήματα μετρητά την ώρα που ο παίκτης καταθέτει το δελτίο, όταν κάποιος κερδίσει δεν μπορεί να εισπράξει μεγάλα ποσά εξαιτίας των capitals control. Δηλαδή δώστε κορόιδα λεφτά για να παίξετε αλλά όταν κερδίσετε δεν σας τα δίνουμε. Και βλάκας να είσαι δεν πας να παίξεις με αυτούς τους όρους. Άρα στην ουσία ποιος χάνει; Το κράτος. Ακόμη και στο να μαζέψουν εύκολο χρήμα είναι ανίκανοι.

Λ.Μ.

Κραυγή αγωνίας ανίκανης κυβέρνησης: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό! – Οι βίλες σας γεμίσανε;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κύριο  Α. ΤΣΙΠΡΑ

ΑΘΗΝΑ 5 /8 /2015

ΘΕΜΑ:  Ανάγκη άμεσης επαναφοράς δικαιοσύνης  και ασφάλειας σε χιλιάδες φιλήσυχους  πολίτες.

Σύντομο Ιστορικό

Οι καταγγέλλοντες και θιγόμενοι είναι Έλληνες πολίτες, που αγόρασαν νομίμως μικρά, εκτός σχεδίου αγροτεμάχια 250-300 τ.μ. περίπου έκαστο, στην περιοχή του Νομισματοκοπείου στο Χαλάνδρι Αττικής.

Το σύνολο σχεδόν των ιδιοκτητών απέκτησε τα παραπάνω εκτός σχεδίου οικόπεδα με στερήσεις, πληρώνοντας για πολλά χρόνια γραμμάτια όπως φανερώνουν τα συμβόλαιά τους, γεγονός που φανερώνει τις χαμηλές τους οικονομικές δυνατότητες.

Κάποιοι εκ των καταγγελλόντων   έχουν αποκτήσει αυτά νομίμως  από τους γονείς των ή με αποδοχή κληρονομιάς, όταν οι τελευταίοι απεβίωσαν.

Έλληνες πολίτες τσιγγάνοι στην καταγωγή, ήρθαν από την Χαλκίδα στην Αθήνα και διέμεναν σε ενοικιαζόμενα σπίτια. Την δεκαετία του ’90 εγκατέλειψαν τα  ενοικιαζόμενα σπίτια, εξαφάνισαν τις ρυμοτομημένες περιφράξεις των παραπάνω αγροτεμαχίων και έστησαν εντελώς παράνομα παραπήγματα πάνω σε αυτά.

Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες για να ελευθερώσουν τις περιουσίες τους από τους κλέφτες-καταπατητές προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη η οποία συνεχώς εδώ και 20 χρόνια με σειρά ισχυρών δικαστικών αποφάσεων διατάσσει την άμεση απομάκρυνση των παρανόμων  από τις ξένες περιουσίες  και απόδοσή τους στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Μετά από συνεχείς ψυχοφθόρους και εξαντλητικούς αγώνες των νόμιμων ιδιοκτητών σήμερα, με χρήματα του Ελληνικού Λαού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έχει κατασκευάσει πρότυπο οικισμό στα Μέγαρα  για να μετεγκατασταθούν οι συγκεκριμένοι Ρομά χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα!

Ενδεικτικά αναφέρουμε δικαστικές αλλά και αποφάσεις από αρμόδιους δημόσιους φορείς που δεν εκτελέστηκαν ποτέ λόγω της  παραβατικής συμπεριφοράς των δημοσίων λειτουργών σε ένα θέμα που έπρεπε να έχει λήξει αυτονόητα από το 1996:

1) Την τελεσίδικη απόφαση της Πολεοδομίας από το 1996 !!!  η οποία επιβάλλει την κατεδάφιση των συγκεκριμένων παραπηγμάτων.

Η ανωτέρω απόφαση επικαιροποιήθηκε τρείς φορές το έτος 2012!

2) Την 644-19/4/1999 έκθεση αποβολής και απόδοσης νομής στους νόμιμους ιδιοκτήτες του Δικαστικού. Επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπύρου Παναγιωτακόπουλου κατ’  εφαρμογή της υπ’ αρ. 529/1977  αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

3) Τον μεγάλο αριθμό καταδικαστικών αποφάσεων δικαστηρίων οι οποίες επιβάλλουν την άμεση απομάκρυνσή των παράνομων Ρομά από τις καταπατημένες περιουσίες.

4) Την με αρ. 642/2011 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας με την οποία δικαιώνονται 54 οικοπεδούχοι των καταπατημένων περιουσιών των, και η οποία  καταδικάζει το κράτος να πληρώνει πρόστιμο γιατί δεν εφαρμόζει το Σύνταγμα (άρθρο 17) αλλά και  το Νόμο που απαγορεύει την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση νομάδων συμπεριλαμβανομένων και των Τσιγγάνων και τους αφήνει παράνομα να καταπατούν 18 χρόνια!!! τις περιουσίες των.

5) Την άρνηση των συγκεκριμένων Ρομά να δεχτούν τα δάνεια των 60.000 ευρώ που τους χορήγησε η πολιτεία ανά οικογένεια το 2006 προκειμένου να αποκτήσουν νόμιμη στέγη όπως έπραξαν οι 9000 περίπου άλλοι Ρομά  στην υπόλοιπη χώρα  οι οποίοι έλαβαν αντίστοιχα δάνεια για τον ίδιο σκοπό.

6) Ο Δήμαρχος που πρωτοστάτησε προκειμένου να τους χορηγηθούν τα παραπάνω δάνεια δημοσιοποίησε ότι οι αρχηγοί των συγκεκριμένων Ρομά τον εκβίασαν ζητώντας του  μίζα για να πειθαρχήσουν. Ο τότε Δήμαρχος δεν ενέδωσε στον εκβιασμό τους και έτσι συνέχισαν να κρατούν τις κλοπιμαίες περιουσίες μας.

7) Την από 19.1.2001 επιστολή του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως προς τον Συνήγορο του Πολίτη με αρ. πρωτ. 1008/22/117-ε / 19-6-2001 η οποία αναφέρει ότι:

Σε συνολικά 87 περιπτώσεις συλληφθέντων και οδηγηθέντων ενώπιον του κ. Εισαγγελέα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οι συλληφθέντες δήλωσαν ότι τα ναρκωτικά προμηθεύθηκαν από τους αθιγγάνους της περιοχής Νομισματοκοπείου.

8) Το έγγραφο του Δημάρχου Χαλανδρίου με αρ. πρωτ. 1100/20-1-12 στο οποίο καταγράφεται η αγανάκτηση μέσω αυτού όλων των  κατοίκων του Χαλανδρίου για την παράνομη εγκατάσταση των  συγκεκριμένων Τσιγγάνων στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, βεβαιώνοντας άμεσα ότι είναι παράνομοι και πρέπει να  απομακρυνθούν.

9) Το έγγραφο του Δήμου Χαλανδρίου – Τμήμα Πολεοδομικών εφαρμογών 17/1/12 – στο οποίο φαίνεται ότι  δεν έχει δοθεί ποτέ άδεια εγκατάστασης των συγκεκριμένων Τσιγγάνων στην περιοχή του Νομισματοκοπείου βεβαιώνοντας άμεσα ότι είναι παράνομοι και πρέπει να απομακρυνθούν.

10) Το έγγραφο της Αστυνομίας με αρ. πρωτ. 1032/2/23-β/28-11-2012 η οποία βεβαιώνει ότι κανένας φορέας δεν έχει δώσει άδεια παραμονής των  συγκεκριμένων Τσιγγάνων στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, βεβαιώνοντας άμεσα ότι είναι παράνομοι και πρέπει να απομακρυνθούν.

11) Την με αρ. πρωτ. 1018/33/446-9-6-12 Εισαγγελική παραγγελία με την οποία εντέλλεται ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας να προβεί στην άμεση και ασφαλή απομάκρυνση των συγκεκριμένων Ρομά, στην κατεδάφιση των παραπηγμάτων και στην φύλαξη του χώρου για να μην επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα.

12) Την με αρ. : Β. κλ. ΓΠ 12/28 αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Αθηνών , για το ίδιο θέμα εναντίον του τότε Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, και του Δημάρχου Χαλανδρίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

13) Την με αρ. 1040-12/11/2012 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας η οποία  απορρίπτει την αίτηση αναστολής της κατεδάφισης που κατέθεσαν οι αθίγγανοι, δηλαδή θέτει και πάλι σε ισχύ την εισαγγελική εντολή που επιβάλει την ΑΜΕΣΗ κατεδάφιση του παράνομου καταυλισμού Ρομά στο Νομισματοκοπείο.

14) Την με αρ. 3645/2013  απόφασή του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας η οποία επικυρώνει την πρωτόδικη απόφαση 642/2011.

15) Την με αρ. Φ.244/2560/2014  5η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την οποία ορίζεται ως νέα ημερομηνία ενάρξεως των εργασιών κατεδάφισης η ημέρα Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.

16)  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Από τα 30 άρθρα της  Οικουμενικής  Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ φαίνεται ότι οι τσιγγάνοι, αλλά δυστυχώς και η μέχρι τώρα δημόσια διοίκηση του κράτους μας, παραβιάζουν 15 από τα 30 άρθρα σε βάρος μας και κανένα απολύτως σε βάρος των παράνομων τσιγγάνων!

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:

Άρθρο 8:  Καθένας έχει το δικαίωμα να ασκεί αποτελεσματικά ένδικα μέσα στα αρμόδια εθνικά δικαστήρια κατά των πράξεων που παραβιάζουν τα θεμελιακά δικαιώματα τα οποία του αναγνωρίζουν το Σύνταγμα και ο νόμος.

Άρθρο 17:  1. Κάθε άτομο μόνο του ή με άλλους μαζί, έχει το δικαίωμα της  ιδιοκτησίας.

2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιδιοκτησία του.

Παρόλα αυτά οι συγκεκριμένοι τσιγγάνοι νέμονται ακόμα και σήμερα τις φανερά κλεμμένες περιουσίες τίμιων πολιτών που δούλεψαν, στερήθηκαν αυτοί και οι οικογένειές τους για να τις αποκτήσουν και μέχρι σήμερα πλήρωσαν και πληρώνουν όλους τους επιβαλλόμενους φόρους όπως ΕΤΗΔΕ, ΕΝΦΙΑ κ.τ.λ.

Πριν λίγες ημέρες 18/6/2015 έγινε η δίκη  στο ποινικό δικαστήριο του πρώην Γενικού  Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κυρίου Καλογερόπουλου μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα περιβάλλοντος διότι δεν απομάκρυνε τους παράνομους Ρομά και δεν κατεδάφισε τα παράνομα παραπήγματα από τις ξένες περιουσίες όπως ορίζει ο θεσμικός του ρόλος, οι δικαστικές αποφάσεις και η Εισαγγελική παραγγελία.

Ο κύριος Καλογερόπουλος γνώριζε όλα τα παραπάνω και μαζί με τους προκατόχους του που δεν ενήργησαν σύμφωνα με τον ρόλο που τους εμπιστεύτηκε η πολιτεία, έγιναν αιτία να φύγουν από τα δημόσια ταμεία περισσότερα των 2.000.000 ευρώ για αποζημιώσεις και άλλες δημόσιες  σπατάλες.

Το σεβαστό δικαστήριο έκρινε ότι παρόλο που συνέβησαν όλα τα παραπάνω  δεν είχε δόλο και έτσι

ΑΘΩΩΘΗΚΕ!

Ο προηγούμενος Γ.Γ.Α.Δ.Α του κυρίου Καλογερόπουλου, κύριος Λιακόπουλος μετά από επίσης αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα περιβάλλοντος για τους ίδιους λόγους απηλλάγει των κατηγοριών μετά από βούλευμα εφετών και δεν έφτασε ποτέ σε δίκη.

Γεννάτε τώρα το ερώτημα:

Ποιος δημόσιος λειτουργός στο μέλλον θα ασχοληθεί με εμάς τους φιλήσυχους πολίτες όταν οι κύριοι υπεύθυνοι της κρατικής ανομίας και βαναυσότητας σε βάρος μας, έχουν αθωωθεί από το σεβαστό δικαστήριο;

Οι συνεργάτες του Υπουργού Εσωτερικών κυρίου Βούτση προς τον οποίο απευθυνθήκαμε με τα υπ’ αριθ. πρωτ.  362/2-2-15,  3466/14-5-2015 και 3910/29-5-2015 μας ενημέρωσαν ότι η προτεινόμενη λύση μετεγκατάστασή τους στον έτοιμο πρότυπο οικισμό που έχει δημιουργηθεί  στα Μέγαρα Αττικής  με χρήματα του Ελληνικού Λαού για τον σκοπό αυτό ακυρώθηκε!

Η μετακίνηση αυτή έπρεπε να έχει γίνει με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Αττικής από τις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Η μετακίνηση δεν πραγματοποιήθηκε διότι δεν την ήθελαν  οι Ρομά!

Δηλαδή οι κλέφτες καταπατητές που έπρεπε να είναι φυλακή, αφού έχουν κλέψει φανερά ξένες περιουσίες , καθορίζουν οι ίδιοι , πως, που, και με ποιόν τρόπο θα εφαρμοστούν γι’ αυτούς οι νόμοι της πατρίδας μας.

Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι το κράτος είναι ανύπαρκτο, άδικο και δεν παρέχει καμία ασφάλεια και προστασία στους φιλήσυχους πολίτες του οι οποίοι  πληρώνουν χιλιάδες ευρώ φόρους για τον σκοπό αυτό;

Όλοι εμείς αισθανόμαστε οργή για την προκλητική αδιαφορία του κράτους προς την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ των δικαιωμάτων μας στις περιουσίες μας και την διαβίωσή μας που χρόνια τώρα με την ανοχή και τις ευλογίες των ακατονόμαστων Αρμοδίων Αρχών  είναι στα χέρια των Τσιγγάνων Ρομά.

ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ,  ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΔΙΚΙΑ είναι λίγες λέξεις που μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά μας.

Τι άλλο πρέπει να κάνουμε σαν πολίτες της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ σε αυτή την  αχαρακτήριστη εποχή που ζούμε.

Είναι δυνατόν επί σειρά ετών να υποστηρίζονται και να στεγάζονται οι καταπατητές-κλέφτες ΡΟΜΑ και οι ιδιοκτήτες να καταφεύγουν συνεχώς στα δικαστήρια, να Δικαιώνονται συνεχώς, να Εκλιπαρούν για την εφαρμογή των Δικαστικών αποφάσεων , να ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ από την περιφρόνηση  αυτού  του κράτους που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ και εμείς αγωνιζόμαστε να το περισώσουμε από την μεγάλη του παρακμή;

Με προσωπική σας παρέμβαση σε χρόνο ρεκόρ κινητοποιήσατε όλο τον κρατικό μηχανισμό προκειμένου να κατασκευαστεί στο Βοτανικό χώρος στον οποίο θα μετακινηθούν  οι μετανάστες του Πεδίου του Άρεως,

Δηλαδή με το κύρος σας  μέσα σε λίγες μέρες πετύχατε κάτι που εμείς οι νόμιμοι φιλήσυχοι Έλληνες  πολίτες αγωνιζόμαστε πάνω από 20 χρόνια να πετύχουμε.

Δηλαδή να πετύχουμε την απομάκρυνση των φανερά παράνομων καταπατητών Ρομά από τις περιουσίες μας..

Γι’  αυτό

Σας παρακαλούμε να πράξετε το ίδιο και για τις 50 οικογένειες Ρομά του Νομισματοκοπείου οι οποίοι επί 20 χρόνια καταπατούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα χιλιάδων συμπολιτών μας στο Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι Αττικής.

Με Σεβασμό

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                     Ο Αντιπρόεδρος                Η Γενική Γραμματέας

Θεοδωράκος Ευάγγελος     Αναστασάκης Γεώργιος         Κανελλοπούλου Χαρίκλεια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-augoustou-2015#ixzz3hzVoF4hm

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.