Ο «Μπουμπούκος» παίρνει μαθήματα για να γίνει… Στάλιν!

Ο «Μπουμπούκος» παίρνει μαθήματα για να γίνει... Στάλιν!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι ο ξακουστός «Μπουμπούκος» δήλωσε τις προάλλες πως δεν είναι στις προθέσεις του να θέσει υποψηφιότητα για αρχηγός της νουδούλας, αλλά σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις ετοιμάζεται πυρετωδώς να γίνει αρχηγός, όχι απαραίτητα θέτοντας υποψηφιότητα, αλλά… εξοντώνοντας τους άλλους υποψηφίους!

Τις… ενδείξεις αποκάλυψε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, πρώην βουλευτής Ημαθίας, που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μία φωτογραφία, από παραλία, με τον Αδωνι Γεωργιάδη. Στην οποία -όπως βλέπουμε- ο «Μπουμπούκος» επιδεικνύει ένα βιβλίο για τον βίο και την πολιτεία του… Στάλιν. Προφανώς, παίρνει… μαθήματα για να γίνει «πατερούλης», οπότε καλό είναι να… φυλάγονται οι έτεροι δελφίνοι, γιατί μπορεί ξαφνικά να δούνε τον «Μπουμπούκο» με… μουστάκι και… μαστίγιο και να μην τον αναγνωρίσουν!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για το βιβλίο του Έντβαρντ Ρατζίνσκι «Στάλιν», το οποίο είναι από τα καλύτερα και πληρέστερα του είδους.

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpoumpoukos-pairnei-mathhmata-gia-na-ginei-stalin#ixzz3i1dr0AFF

Comments Off on Ο «Μπουμπούκος» παίρνει μαθήματα για να γίνει… Στάλιν!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.