Για τους Έλληνες άστεγους τίποτε, για τους λαθρομετανάστες… οικίσκους, φως, νερό, τηλέφωνο και φαγητό δωρεάν!

Για τους Έλληνες άστεγους τίποτε, για τους λαθρομετανάστες... οικίσκους, φως, νερό, τηλέφωνο και φαγητό δωρεάν!

Κρατείστε την τάξη και την καθαριότητα των οικίσκων σε φωτογραφία και όποιος θέλει ας πάει σε μια βδομάδα (αν οι οικίσκοι είναι εκεί και δεν τους έχουν πουλήσει στα σκραπατζίδικα) να δει την κατάσταση τους… Κρίμα, γιατί υπάρχουν Έλληνες στους δρόμους, που πολύ θα εκτιμούσαν ένα τέτοιο σπιτάκι, πληρωμένους λογαριασμούς και φαγητό δωρεάν!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες για την εγκατάσταση των μεταναστών στον Ελαιώνα. Αναλυτικά, μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί 33 κοντέινερ 30 τ.μ. το καθένα και έως το βράδυ υπολογίζεται ότι θα μπουν στον χώρο άλλα τόσα. Όλα τους έχουν 2 χωρίσματα και διαθέτουν μπάνιο, κουζίνα και δύο δωμάτια. Έχουν συνδεθεί ήδη με αποχέτευση και έως το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί και η σύνδεση με νερό και ρεύμα.

Από την Τρίτη, συνεργεία εγκαθιστούν δίκτυο νερού και ρεύματος σε ένα χώρο περίπου 40 στρεμμάτων που έχει επιλεχθεί και ο οποίος βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αθηναίων και σε απόσταση αναπνοής από κατοικημένες περιοχές και πιο συγκεκριμένα στην Αγ. Πολυκάρπου 89, στο Βοτανικό. Ήδη από τη Δευτέρα, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε ενημερώσει ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση των προσφύγων από το Πεδίον του Άρεως.

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-tous-ellhnes-astegous-tipote-gia-tous-lathrometanastes-oikiskous-fws-ne#ixzz3iLMeeE3i

Comments Off on Για τους Έλληνες άστεγους τίποτε, για τους λαθρομετανάστες… οικίσκους, φως, νερό, τηλέφωνο και φαγητό δωρεάν!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.