Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια έχασαν την αίσθηση του χρόνου: Θριαμβολογούν για την τρίμηνη παύση των πλειστηριασμών!

Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια έχασαν την αίσθηση του χρόνου: Θριαμβολογούν για την τρίμηνη παύση των πλειστηριασμών!

Γράφει ο Αντίοχος

“Κανένας πλειστηριασμός ως το τέλος του έτους!”, θριαμβολογεί διαδικτυακό παπαγαλάκι της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων -με ιδιαίτερη προτίμηση στον αρχηγό των… ψεκασμένων- ενώ στη συνέχεια εξηγεί το… κατόρθωμα των εκλεκτών της:  

“Αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους περιλαμβάνει η κυβερνητική πρόταση για τα κόκκινα δάνεια, η οποία βασίζεται σε ένα σύστημα που συνδυάζει κριτήρια που συμπεριλαμβάνουν την αξία τής πρώτης κατοικίας, το ετήσιο εισόδημα, τις καταθέσεις και τη συνολική αξία τής ακίνητης περιουσίας, δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας για τους πραγματικά οικονομικά αδύναμους.

Η ελληνική πρόταση προβλέπει τη δημιουργία εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν προβλέπεται η δημιουργία αγοράς μη εξυπηρετούμενων δανείων σε άλλους φορείς (π.χ. distress funds) εκτός αυτής.

Παράλληλα, συστήνονται πιλοτικά 30 κέντρα σε όλη τη χώρα, μέσω των οποίων θα παρέχονται δωρεάν συμβουλευτικές, νομικές και οικονομικές υπηρεσίες στους δανειολήπτες, ώστε να ενημερώνονται για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και τις επιλογές που θα έχουν σχετικά με τη διαχείριση των χρεών τους”.

Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή κάπου τα φερέφωνα της κυβερνητικής προπαγάνδας έχουν χάσει την αίσθηση του χρόνου ή πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός –και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι άμεσα θιγόμενοι δανειολήπτες- είναι… μ@λ@κες. Καθότι διανύουμε αισίως τον όγδοο μήνα του έτους και σε τρεισήμισι μήνες έρχεται το νέο έτος.

Δε θα γίνουν πλειστηριασμοί, λοιπόν, τους επόμενους τρεισήμισι μήνες, αλλά -προφανέστατα- θα γίνουν μετά. Ποια η διαφορά; Δε θα’ ναι Γιάννης, θα’ ναι Γιαννάκης;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-thriambologies-twn-kubernhtikwn-papagalwn-kai-h-aisthhsh-tou-chronou#ixzz3iOytOS4N

Comments Off on Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια έχασαν την αίσθηση του χρόνου: Θριαμβολογούν για την τρίμηνη παύση των πλειστηριασμών!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.