Απόδειξη της κομματικής διαφθοράς: Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη οι Έλληνες, όμως το Κράτος χρεοκοπημένο…

Απόδειξη της κομματικής διαφθοράς: Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη οι Έλληνες, όμως το Κράτος χρεοκοπημένο...

Οι έρευνες των διεθνών οργανισμών επιβεβαιώνουν αυτά που ψιθυρίζει ο Ελληνικός Λαός και καταγγέλλει μονάχα η Χρυσή Αυγή: το γεγονός δηλαδή ότι παρά την εργατικότητα των Ελλήνων υπό αντίξοες εργασιακές συνθήκες, το Κράτος έχει χρεοκοπήσει και ο Λαός βρίσκεται δέσμιος της αισχρής δουλείας των τόκων!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του ΟΟΣΑ την οποία δημοσιοποίησε το Bloomberg, οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση. Παρά ταύτα, η παραγωγικότητα των Ελλήνων βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν ανά ώρα εργασίας κυμαίνεται στο 36,2 έναντι του 50 που αποτελεί τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Προφανώς, κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα, καθώς η εργατικότητα των Ελλήνων δεν αντικατοπτρίζεται σε αντίστοιχη παραγωγικότητα.

Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει σύγκριση της ανωτέρω έρευνας με μια αντίστοιχη για την διαφθορά των πολιτικών ηγεσιών των χωρών της Ε.Ε.. Διότι καθίσταται βεβαία η πρωτιά για τις ελληνικές κυβερνήσεις και το δαπανηρό και επιζήμιο κομματικό κράτος που αυτές έχουν δημιουργήσει. Το οποίο και ερμηνεύει κατά τον καλύτερο τρόπο το λόγο για τον οποίο, ενώ οι Έλληνες εργάζονται σκληρότερα απ’ όλους τους Ευρωπαίους, το Κράτος έχει χρεοκοπήσει και οι επίδοξοι «σωτήρες» μοιράζουν αφειδώς λύσεις μέσω δυσβάσταχτων και αντεθνικών Μνημονίων και στραγγαλιστικών νέων δανείων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apodeijh-ths-kommatikhs-diafthoras-ellhnes-oi-pio-sklhra-ergazomenoi-sthn-e#ixzz3iVMbwGz2

Comments Off on Απόδειξη της κομματικής διαφθοράς: Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη οι Έλληνες, όμως το Κράτος χρεοκοπημένο…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.