Με δυναμίτες απάντησαν οι Καλύμνιοι στους λαθρομετανάστες που ξήλωσαν Ελληνική Σημαία

Με δυναμίτες απάντησαν οι Καλύμνιοι στους λαθρομετανάστες που ξήλωσαν Ελληνική Σημαία

Η υπομονή έχει τα όριά της, αλλά αυτά έχουν ξεπερασθεί προ πολλού από ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες στην Κάλυμνο οι οποίοι έφτασαν μέχρι του σημείου να προβούν στην ύψιστη πρόκληση: να ξηλώσουν την Ελληνική Σημαία που κυματίζει σε ιστό μπροστά από το Λιμεναρχείο του νησιού!

Η θρασύτατη αυτή ενέργεια, της οποίας ενορχηστρωτές υπήρξαν στελέχη της Αριστεράς και «αλληλέγγυοι»,  προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των κατοίκων του νησιού. Έχοντας αγανακτήσει από την αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και από την ασυδοσία των εισβολέων, πολυπληθής ομάδα κατοίκων έσπευσε στο χώρο προκειμένου να διαφυλάξει αφενός τα Ιερά Σύμβολα του Έθνους και αφετέρου τις περιουσίες των ίδιων.

Καθότι οι λαθρομετανάστες -συνεπικουρούμενοι από αριστερούς, μέλη ανθελληνικών οργανώσεων- συνέχισαν να απειλούν αστυνομικούς και λιμενικούς, οι Καλύμνιοι έριξαν από ύψωμα δύο δυναμίτες, με συνέπεια λαθρομετανάστες και «αλληλέγγυοι» να τερματίσουν αυτόματα τις προκλήσεις στις οποίες επιδίδονταν!

Το περιστατικό της Καλύμνου είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Αιγαίου και της ασυδοσίας των εισβολέων, οι οποίοι ενθαρρύνονται εξίσου από την πρωτοφανή αδιαφορία της κυβέρνησης και από τις εμπρηστικές-ανθελληνικές πρωτοβουλίες ακροαριστερών, αυτοχαρακτηριζόμενων ως «αλληλέγγυοι».

ΥΓ. Δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Κάλυμνο αναφέρουν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν λαθρομετανάστες υπό την ενθάρρυνση «αλληλέγγυων» αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα στις Αρχές, με τον ισχυρισμό ότι αυτό είναι παράνομο! Οι παράνομοι εισβολείς με απλά λόγια, επικαλούνται τη νομιμότητα προκειμένου να συνεχίσουν να δρουν ανεξέλεγκτα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-dunamites-apanthsan-oi-kalumnioi-stous-lathrometanastes-pou-jhlwsan-ellh#ixzz3iW4iDTYL

Comments Off on Με δυναμίτες απάντησαν οι Καλύμνιοι στους λαθρομετανάστες που ξήλωσαν Ελληνική Σημαία

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.