ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων Αστυνομικών στην Κω

 

Τι κι αν η κυβέρνηση και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου κάνουν πως δεν βλέπουν την ΕΙΣΒΟΛΗ των λαθρομεταναστών με τις πλάτες της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου, τι κι αν τα βοθροκάναλα κάνουν το άσπρο-μαύρο, προβαίνοντας σε βάναυση παραποίηση της πραγματικότητας και επιτίθενται σε έναν αστυνομικό που υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να διαφυλάξει την έννομη τάξη, οι Έλληνες της Κω αποδεικνύουν πως η Εθνική Αντίσταση είναι η μόνη λύση!

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι Έλληνες της νήσου που έχει αφεθεί στο έλεος του Ισλάμ, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Κω για να διαδηλώσουν εμπράκτως όχι απλώς τη συμπαράστασή τους στον άδικα διωκόμενο αστυνομικό (ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω. απώθησης λαθρομετανάστη!) αλλά την συνολική αντίδρασή τους στην κατοχή του νησιού τους από χιλιάδες λαθρομετανάστες, που δρουν ασύδοτα με την ενθάρρυνση της κυβέρνησης της Αριστεράς!

Η αφύπνιση του Ελληνικού Λαού για το μείζον εθνικό ζήτημα της λαθροεισβολής, είναι η βασική προϋπόθεση της ουσιαστικής Εθνικής Αντίστασης.

Η Χρυσή Αυγή ως πρωτοπόρα πολιτική δύναμη της Εθνικής Αντίστασης, διακηρύσσει στον υψηλότερο τόνο: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-antistash-sugkentrwsh-sumparastashs-uper-twn-ellhnwn-astunomikwn-st#ixzz3icWoozsj

Comments Off on ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων Αστυνομικών στην Κω

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.