Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Αγροτών: Απόλυτη αδιαφορία από τους κομματάρχες του μνημονίου, άμεσο ενδιαφέρον από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής

Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Αγροτών: Απόλυτη αδιαφορία από τους κομματάρχες του μνημονίου, άμεσο ενδιαφέρον από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής

Μόλις χθες δημοσιεύσαμε τα περί της συναντήσεως που είχε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος με την Εθνική Επιτροπή Αγροτών. Η συνάντηση αυτή έγινε εν όψει της ψήφισης από τη Βουλή του τρίτου αριστερού μνημονίου, που ενταφιάζει την Εθνική Παραγωγή και στοχοποιεί τους έλληνες αγρότες και παραγωγούς.

Παρόμοιες συναντήσεις επεδίωξε να έχει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς η Εθνική Επιτροπή Αγορών. Σήμερα, λοιπόν, διαβάζουμε στην «Ελευθερία» τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων, όπως παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου (ΕΒΟΛ), Νικήτα Πρίντζο, στην πανελλαδική σύσκεψη αγροτών.

«Από το γραφείο του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα μου είπαν ότι έλαβαν την επιστολή μας και αν το κρίνουν σκόπιμο θα μας καλέσουν αυτοί σε συνάντηση, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουμε ξανά εμείς.

Από το γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά μου είπαν ότι η πρόεδρος βρίσκεται σε διακοπές και ότι προτίθεται να μας συναντήσει όποια ημέρα θέλουμε την ερχόμενη εβδομάδα. (σ.σ. μετά την ψήφιση του μνημονίου δηλαδή)

Από το γραφείο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου μου είπαν ότι ο πρόεδρος βρίσκεται σε διακοπές και ότι προτίθεται να μας συναντήσει την ερχόμενη εβδομάδα. (σ.σ. μετά την ψήφιση του μνημονίου δηλαδή)

Από το γραφείο του προέδρου του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη μας είπαν ότι αν κρίνουν εκείνοι σκόπιμο θα επικοινωνήσουν μαζί μας.

Από το γραφείο του προέδρου της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, μας ρώτησαν τι ώρα υπολογίζουμε να τελειώσουμε τη σημερινή (χθεσινή) σύσκεψη και μας κάλεσαν λίγο μετά να συναντήσουμε τον κ. Ν. Μιχαλολιάκο στη Βουλή

Από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ Ε. Μεϊμαράκη μου είπαν ότι ο πρόεδρος βρίσκεται σε διακοπές αλλά θα τις διακόψει για να μας συναντήσει.»

Κοινώς, οι εκπρόσωποι της Εθνικής Επιτροπής Αγροτών, του πιο κρίσιμου παραγωγικού κλάδου της χώρας μας, κατάφεραν να δουν μόνο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η διαφορά, βεβαίως, είναι ότι ενώ ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος στάθηκε στο πλευρό των αγροτών, τονίζοντας τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στο αριστερό (και σε κάθε άλλο μνημόνιο), διατρανώνοντας την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι “Οι Έλληνες αγρότες αποτελούν την ψυχή του Έθνους”, ο Μεϊμαράκης επέλεξε να αρχίσει το δούλεμα στους αγρότες.

Συγκεκριμένα, ουσιαστικά τους είπε ότι η ΝΔ θα ψηφίσει τα μέτρα εναντίον τους, αλλά ότι δεν επιθυμεί να πάρει ευθύνη για αυτά, προσπαθώντας να πετάξει το μπαλάκι των ευθυνών στον ΤσίπραΌμως οι Έλληνες Αγρότες και γενικότερα ο Ελληνικός Λαός δεν ξεχνούν ότι τα μέτρα ψηφίζονται από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι – Ανέλ και Σύριζα, με την σιωπηρή συναίνεση του ΚΚΕ.

Ολόκληρο το «δημοκρατικό τόξο» είναι συνένοχο στην καταστροφή που θα επέλθει στην ελληνική οικονομία και την ελληνική παραγωγή. Μοναδικό στήριγμα των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empaizoun-tous-agrotes-ta-kommata-ths-kleptokratias-monadiko-sthrigma-ths-e#ixzz3icYGDFjP

Comments Off on Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Αγροτών: Απόλυτη αδιαφορία από τους κομματάρχες του μνημονίου, άμεσο ενδιαφέρον από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.