Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Γνωστή σε όλους εμάς τους ‘Έλληνες είναι η ιστορική δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή την 11.Ιανουαρίου1989, ο οποίος είπε: «η χώρα μεταβλήθηκε σε ένα απέραντο φρενοκομείο!». Αν και η ρήση αυτή, η οποία αναμφίβολα είχε σχέση με το σκάνδαλο του τραπεζίτη Κοσκωτά, πέρασε εις την ιστορία της χώρας μας, δυστυχώς ουδείς όμως από τότε ασχολήθηκε εις το ελάχιστον με την βαθιά αιτία και ερμηνεία της λιτής δήλωσης του τότε πολιτικού. Ούτε οι επαγγελματίες ψυχολόγοι, αλλά ούτε και οι πολιτικοί αναλυτές των Μ.Μ.Ε. Ώστε να μάθουμε όλοι μας, εάν εντός αυτού του φρενοκομείου που λέγεται Ελλάδα είναι εσώκλειστος ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, αλλά και το πολιτικό σύστημα, τα κόμματα και οι Θεσμοί της χώρας μας. Για να καταλάβουμε επιτέλους, και να συνειδητοποιήσουμε εγκαίρως γιατί είμαστε έγκλειστοι ενός απέραντου φρενοκομείου. Ώστε να υποβληθούμε εις την σχετική θεραπευτική αγωγή, και απελευθερωμένοι από την παραφροσύνη μας, να ακολουθήσουμε τον δρόμο της εγκράτειας, της σύνεσης που θα μας προστάτευαν από την επερχόμενη χρεοκοπία και τα αλλεπάλληλα επαχθή, καταραμένα Μνημόνια της λιτότητας και την καταιγίδα των προαπαιτούμενων και ισοδυνάμων μέτρων της καταστροφής.

Είκοσι έξη (26) ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε, και ακόμη δεν γνωρίζουμε τις φταίει για την αρρώστια της παραφροσύνης μας. Ενώ ταυτόχρονα διανύουμε και την 6η χρονιά της ανείπωτης φτώχειας, της απερίγραπτης τώρα αθλιότητας και εθνικής ταπείνωσης. Φταίει ολόκληρος ο Λαός ο οποίος δυστυχώς δεν διδάχθηκε από την ιστορία του, και συνεχίζει να επαναλαμβάνει τα ολέθρια σφάλματα του; Ο οποίος, δυστυχώς, ψηφίζει ακόμη κόμματα και ηγέτες, οι οποίοι ήταν και είναι ανάξιοι της εμπιστοσύνης του; Φταίνε οι Θεσμοί της Ελληνικής Πολιτείας και η Αρχή της Διακρίσεως των Εξουσιών, οι οποίοι όφειλαν να υπηρετούν και να προστατεύουν το Έθνος και δεν το πράττουν; Φταίνε αυτά τα κόμματα, οι εκφραστές, οι εγγυητές της Λαϊκής Κυριαρχίας, άρα φταίει αυτή η Δημοκρατία μας;

Τα πολλά λόγια είναι πτώχεια. Για την προστασία της Δημοκρατίας, που εις βάρος της οποίας επί δεκαετίες συνεχίζουμε να ασελγούμε, «άλλο είναι να λες πολλά λόγια κι άλλο να λες τα κατάλληλα», κάνοντας τώρα χρήση της ρήσης του μεγάλου τραγικού ποιητή Σοφοκλή. Διότι η ασέλγεια συνεχίζεται σε αμείωτο ρυθμό, ενώ ο Λαός μας υφίσταται τώρα ασταμάτητα τις βαρύτατες συνέπειες της χρεοκοπίας και εθνικής ταπείνωσης. Αλλά παράλληλα υφιστάμεθα και την δηλητηριώδη προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου από όλους εκείνους τους γνωστούς σε όλους μας υπαίτιους, οι οποίοι ανενόχλητοι και ατιμώρητοι συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας.

Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς εκτενή αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα και κόμματα. Διότι όλοι μας γνωρίζουμε τώρα για την ανεπαρκή, πλημμελή οργάνωση των κομμάτων και την ανύπαρκτη ευθύνη των πολιτικών προσώπων απέναντι του Λαού και του Έθνους. Επίσης όλοι μας γνωρίζουμε, ότι ψηφίζουμε κόμματα και πολιτικούς, βάσει προγραμμάτων των κομμάτων τα οποία αντανακλούν τα συμφέροντα και τις ανάγκες της κοινωνίας, αυτού του ίδιου του Λαού. Και τα οποία Προγράμματα οφείλουν να τηρούν ως κόρη οφθαλμού, πιστά, απαράβατα τα κόμματα με τους ηγέτες τους, αλλά και οι πολιτικοί π.χ. βουλευτές εις την Εθνική Αντιπροσωπεία, δηλαδή το Κοινοβούλιο. Τέλος όλοι μας γνωρίζουμε για τα Πειθαρχικά Συμβούλια των Κομμάτων, τα οποία οφείλουν να προστατεύουν την βαθύτατη έννοια και πορεία του κόμματος από απείθαρχα στελέχη τα οποία προσβάλλουν, παραβιάζουν, προδίδουν αυτό το ίδιο το Πρόγραμμα το οποίο αποφασίζεται και επικυρώνεται από το Συνέδριο του Κόμματος, αλλά παράλληλα και από και από τη λαϊκή ετυμηγορία.

Όμως τι συμβαίνει από την εποχή της ιστορικής δήλωσης του 1989, ότι «η χώρα μεταβλήθηκε σε ένα απέραντο φρενοκομείο», ώστε να δίνεται τώρα η εντύπωση ότι από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτε; Ενώ η χώρα μας βιώνει τώρα και την μεγαλύτερη τραγωδία εις την σύγχρονη ιστορία της, κόμματα και πολιτικοί συνεχίζουν ακάθεκτοι, ανεμπόδιστοι τα ολέθρια σφάλματα, τα οποία ανεπίτρεπτα πληρώνει και πάλιν βαρύτατα μόνον ο Ελληνικός Λαός.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά, και ο δύσμοιρος Λαός μας και η ολοσχερώς διαλυμένη Οικονομία του τόπου δεν αντέχει άλλες πια περιπέτειες, γίνονται τώρα ανεπίτρεπτες, επιζήμιες, ευρύτατες συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων και εις τα ΜΜΕ για τρίτες εκλογές εντός μόλις 9 μηνών. Και τούτο λόγω της συμπεριφοράς π.χ. τις έντονες διαφωνίες μερικών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, κάτι όμως το οποίο ανέκαθεν είναι ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο εις την πολιτική και κομματική ιστορία της χώρας μας. Όμως το ερώτημα το οποίο τίθεται σε κάθε Δημοκρατική Πολιτεία είναι το εξής.

Για να αποφευχθούν οι εκλογές, γιατί οι διαφωνούντες εντός ενός κόμματος οφείλουν να παραδώσουν την βουλευτική έδρα τους, και όχι αντιθέτως όλοι εκείνοι οι οποίοι παραβιάζουν, προδίδουν το Πρόγραμμα του Κόμματος, το οποίο προηγουμένως επικυρώθηκε και από την λαϊκή ετυμηγορία, και με την αντισυνταγματική, αντικοινοβουλευτική και πραξικοπηματική συμπεριφορά τους προσβάλλουν τώρα ανεπανόρθωτα και τα συμφέροντα του Λαού, αλλά και την αξιοπρέπεια της Πατρίδας και του Έθνους;

Επειδή δεν αναμένεται απάντηση εις το προαναφερθέν άγνωστο μέχρις σήμερα εις την χώρα μας ερώτημα, ο γράφων προσθέτει εις την ρήση του πρώην πολιτικού και το εξής: «ότι εδώ και δεκαετίες η Δημοκρατία μας κατέστη εσαεί έγκλειστη ενός φρενοκομείου, από το οποίο δεν υπάρχει διέξοδος και σωτηρία».

Γεώργιος Εμ. Δ.

Αναπάντητα ερωτήματα από την εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Γιατί δεν επεμβαίνει η Κουτζαμάνη στην υπόθεση Ντογιάκου;

Καλησπέρα. Δηλαδή ο Μεϊμαράκης με αυτή του την δήλωση, θέλει να εξαπατήσει τους πολίτες – ψηφοφόρους. Πότε θα αρχίσουν να λογοδοτούν επιτέλους για τα λόγια και τις πράξεις τους; Ρητορικό ρώτημα, μέχρι να αρθεί η ασυλία τους και μέχρι να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Παλιοροκάς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λαθρομετανάστες έφεραν την ελονοσία στον Μαραθώνα – Κραυγή αγωνίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Καλησπέρα. Καταρχήν θέλω να σας συγχαρώ για την υπομονή και το κουράγιο που έχετε με όλο αυτό τον πόλεμο που σας κάνουν.. Θέλω να σας αναφέρω ένα πρόσφατο περιστατικό το οποίο πρόσφατα έζησα. Με αρκετή δυσκολία(οικονομική) κατάφερα να πάω ένα τριήμερο στην Σύρο. Όλα καλά μέχρι την επιστροφή στην Αθήνα. Έχοντας πληρώσει κανονικά το εισιτήριο μου αξίας 33 ευρώ μπαίνω στο καράβι Νήσος Ρόδος της Hellenic Seaways. Εκεί έρχομαι αντιμέτωπος με ένα απροσδόκητο θέαμα. Σχεδόν όλο το καράβι είναι γεμάτο…μετανάστες. Στο σαλόνι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει κάποιος ούτε καν να πάει να παραγγείλει ένα καφέ… Η μυρωδιά είναι ανυπόφορη.. Στους διαδρόμους του καραβιού παντού μετανάστες να έχουν ξαπλώσει και να κοιμούνται. Ακόμη και έξω που καθίσαμε τελικά φοβόμασταν.. Υπήρχαν παρέες μεταναστών οι οποίοι «κόβαν βόλτες» και κοιτάζαν με τσαμπουκά.. Το ότι κάποιοι από αυτούς πέταγαν τα σκουπίδια τους στη θάλασσα ας μην το σχολιάσω.. Βρήκαμε με το ζόρι κάποιους Έλληνες στο πλοίο και όλοι ήταν απογοητευμένοι από αυτή την κατάσταση.. Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια ήταν η απουσία κάποιας εκτελεστικής εξουσίας μέσα στο πλοίο… Και βέβαια όταν φτάσαμε στο Πειραιά όλοι αυτοί διασκορπίστηκαν. Δεν υπήρχε ούτε ένας να τους ελέγξει.. Aπαράδεκτο το κράτος που τους βάζει σε ένα καράβι μαζί με Έλληνες και μη τουρίστες και χωρίς την παρουσία κάποιας αρχής. (είναι μια υγειονομική βόμβα όπως μας είπε και ένας γιατρός μέσα στο καράβι) και απαράδεκτη και η εταιρία η οποία είτε έπρεπε να μας ενημερώσει είτε να μην διαθέσει αυτό το δρομολόγιο για εμάς…

Ν.Π.

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;

Μετά τα θλιβερά επεισόδια στην Κω και την επίθεση των παράνομων Ισλαμιστών (ο θεός να τους κάνει) μεταναστών, η υποστήριξη και η ψήφος προς την Χρυσή Αυγή είναι καθήκον για όλους τους σοβαρά σκεπτόμενους Έλληνες πατριώτες. Οι εικόνες που είδαμε στην Κω είναι εικόνες από το πολύ κοντινό μέλλον, το προσεχές Φθινόπωρο από την Αθήνα και από άλλες μεγάλες Ελληνικές πόλεις, όπου επίκειται ξεσηκωμός των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων, αυθόρμητα η βάση οργανωμένου σχεδίου. Δικαιώνεται πλήρως η Χρυσή Αυγή που μίλαγε συνέχεια και δρούσε για το τεράστιο θέμα των λαθροεισβολέων μουσουλμάνων. Το θέμα της λαθρομετανάστευσης οι βουλευτές και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής το έκαναν σημαία τους και η ανταμοιβή από όλους εμάς θα ‘ρθει απολύτως δικαιολογημένα όποτε γίνει η κίνηση από την προδοτική κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές. Ψηφίζω ως Έλληνας για την πατρίδα και την Ελλάδα. Ψηφίζω την μοναδική Ελληνική πολιτική δύναμη, την Χρυσή Αυγή.

Γ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-13-augoustou-2015#ixzz3ieF7ImxN

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.