Κάλεσμα στο μνημονιακό μαντρί από την τραβεστί κυβέρνηση – Τσίπρας: Πρέπει να αλλάξουμε!

Κάλεσμα στο μνημονιακό μαντρί από την τραβεστί κυβέρνηση - Τσίπρας: Πρέπει να αλλάξουμε!

Με ομιλία του στο υπουργείο υποδομών, ο Τσίπρας, σηματοδότησε και τυπικά την μνημονιακή μετάλλαξη του Σύριζα, από το «χειρουργικό τραπέζι» των Βρυξελλών.

«Πρέπει να αλλάξουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός, και συνέχισε διευκρινίζοντας για να μην υπάρχουν σόκιν παρερμηνείες: «Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που ορισμένοι επιχειρούν να βάλουμε ακόμη και στο και πέντε, είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε στη συμφωνία και τη δανειακή στήριξη από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, που θα δώσει τέλος στην αβεβαιότητα».

Πάντως ας μην έχει άγχος ο Τσίπρας για τους εσωτερικώς διαφωνούντες. Κατά πρώτον αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε, αφού ελπίζουν να ξανά – αλλάξουν τον Σύριζα εκ των έσω. Και κατά δεύτερον ακόμα και αν κάνουν κάτι και χρειαστεί βοήθεια ο Σύριζα για να «αλλάξει», υπάρχουν πολύ πρόθυμοι κατά… Συγγρού μεριά να βοηθήσουν, «σπρώχνοντας» αναλόγως.

Μέχρι και οι… σκληροί της νουδούλας εν τέλει θα υποκύψουν στον «ευρωπαϊκό προσανατολισμό» του Τσίπρα. Δείτε εδώ προσήλωση: «Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Όλες οι προθέσεις έχουν γίνει φανερές, ούτε οι αδυναμίες της Ευρώπης δεν μπορούν να κρυφτούν. Πιστεύω ότι όσοι έχουν κρυφό σχέδιο να αναδιατάξουν την Ευρωζώνη δεν θα τα καταφέρουν. Η Ελλάδα δεν θα τους δώσει αφορμή».

Μην ανησυχείς, Αλέξη, και το «πιάσαμε» το υπονοούμενο. Δεν χρειάζεται να μιλάς πλέον σαν τον Μεϊμαράκη ή τον Σαμαρά. Η εγχείρηση επέτυχε. Ο ασθενής ομνύει πίστη εις τα μνημόνια…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-mnhmoniakh-trabesti-tsipras-prepei-na-allajoume#ixzz3ighuYI5z

Comments Off on Κάλεσμα στο μνημονιακό μαντρί από την τραβεστί κυβέρνηση – Τσίπρας: Πρέπει να αλλάξουμε!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.