Μαζική δράση της Χρυσής Αυγής στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας

Μαζική δράση της Χρυσής Αυγής στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας

Το πανηγύρι του Σωτήρος που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην παραλία Οφρυνίου αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών από τους γειτονικούς νομούς Δράμα, Καβάλα, Σέρρες αλλά ακόμη και από την Θεσσαλονίκη. Κλιμάκιο συναγωνιστών από τις τοπικές οργανώσεις Καβάλας, Δράμας,Στρυμωνικού Κόλπου και Ξάνθης, την Τέταρτη 5 Αυγούστου, έδωσε το αγωνιστικό παρών με σκοπό την διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού του Κινήματος.

Κατά την διάρκεια της ενημερωτικής εξόρμησης έγιναν επαφές με τους μικρεμπόρους και επισκέπτες, καθώς και τους ντόπιους κατοίκους οι οποίοι τους τελευταίους μήνες έρχονται -ολοένα και περισσότερο- αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας της πρώτης αριστερής κυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ. Οι περισσότεροι των πολιτών βλέπουν πλέον την Χρυσή Αυγή ως την τελευταία ελπίδα για την πατρίδα και στηρίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του κινήματος μας.

Το νέο αριστερό μνημόνιο είναι πλέον πραγματικότητα και από μέρα σε μέρα οδηγούμαστε στην τελική υπογραφή του και την άμεση υποταγή στον ξένο κατακτητή που έχει μετατρέψει την αγαπημένη μας πατρίδα σε προτεκτοράτο. Στόχος του μνημονίου της πρώτης αριστερής κυβέρνησης είναι ένας και μοναδικός, η οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων. Κάτι που θα πραγματοποιηθεί με την πλήρη αφαίμαξη όλων των λαϊκών στρωμάτων με την επερχόμενη φοροκαταιγίδα των προαπαιτούμενων και του τρίτου μνημονίου. Αυτό σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις εντός της πατρίδας.

Από την πρώτη στιγμήέγινε αντιληπτό το φαινόμενο των παράνομων πάγκων του παραεμπορίου που με την ανοχή του κράτους οι λαθρομετανάστες πουλούσανε παράνομα και λαθραία προϊόντα, σε απλωμένα σεντόνια στον χώρο της πανήγυρης. Φυσικά το παραεμπόριο με την λαθρομετανάστευση συνδέονται άρρηκτα, αφού αυτό αποτελεί τον κύριο πόρο επιβίωσης των λαθρομεταναστών, εκτός από την εγκληματικότητα. Αυτό το θέαμα πρέπει να γαληνεύει την ψυχή του κάθε νεομπολσεβικού κουλτουριάρη που θέλει μια κοσμοπολιτική πολιτεία χωρίς εθνική ταυτότητα και ήθη. Έτσι ο παράνομος πάγκος ενός λαθρομετανάστη έχει γι’ αυτούς μεγαλύτερη αξία από τα εκατοντάδες καταστήματα των Ελλήνων, τα οποία καταστράφηκαν τα τελευταία χρόνια από τους κουκουλοφόρους

Με την εμφάνιση των παιδιών με τα μαύρες μπλούζες οι λαθρομετανάστες παράνομοι πωλητές άρον άρον μαζέψανε την πραγμάτια τους και τράπηκαν σε φυγή όπως σύντομα θα φύγουν και όλοι προδότες της πατρίδας. Σε αυτό το σκηνικό, μοναδική δύναμη αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς παραμένει πιστή στις αξίες της Ιδέας και του Έθνους. Η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία πρόκειται να ωφεληθεί από τις εξελίξεις στο μέλλον, δεν είναι καμία άλλη από την Χρυσή Αυγή.

Δυστυχώς για αυτούς, η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα αυθεντικά λαϊκό και πραγματικά Εθνικιστικό που σε κάθε περίπτωση παραμένει ασυμβίβαστο μπροστά σε όλο το σύστημα. Η Ιδεολογία και η Πίστη, είναι πάντοτε για λίγους, η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει πολιτικές προτάσεις ρεαλιστικές για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του λαού μας. Η Χρυσή Αυγή, με μπροστάρη τον Αρχηγό της, θα συνεχίσει την Εθνικιστική προέλαση μέχρι την Τελική Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-panughri-tou-swthros-sthn-paralia-ofruniou-kabalas#ixzz3igh3sHCp

Comments Off on Μαζική δράση της Χρυσής Αυγής στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.